вівторок, 07 червня 2016 00:50

Віталія Ващенка вбили біля дому

Автор: ФОТО з сайта www.espreso.tv
  Віталій Ващенко з міста Кременець на Тернопільщині помер у реанімації від черепно-мозкової травми і внутрішньої кровотечі
Віталій Ващенко з міста Кременець на Тернопільщині помер у реанімації від черепно-мозкової травми і внутрішньої кровотечі

48-річного Віталія Ващенка з міста Кременець на Тернопільщині вбили 26 травня. О десятій вечора повертався додому. Коли підійшов до подвір'я, його почали бити по голові та в груди. Сусіди почули крики. Викликали поліцію та "швидку".

Урятувати Віталія не ­вдалося. О 2:00 він помер у реанімації. Мав забійні рани голови, черепно-мозкову травму, політравму грудей, внутрішню кровотечу.

У жовтні торік став депутатом міськради. Був головою фракції "Народний контроль". Вона допомагає жителям району під час звернень до судів і поліції.

— Торік у січні суддя Людмила Варневич звільнила від відповідальності мера Почаєва Олега Іванюка, — розповідає 42-річний Віталій Савчук із "Народного контролю". — Проти нього порушили справу за незаконне оформлення землі. Наступного дня після суду документи знайшли у смітнику судді. Віталій добивався, щоб її звільнили. Відтоді йому погрожували.

— За кілька годин до смерті Віталієві подзвонив знайомий і сказав, що за ним стежать. Останні три дні сусіди бачили біля дому чорне "Ауді". Чоловіки всередині стежили за подвір'ям.

Авто нападників знайшли. Має чернівецькі номери. У Віталія Ващенка залишилася дружина Наталія та двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Віталія Ващенка вбили біля дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути