Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2020 05:05

Віталія Нетребовського поховали в закритій труні

Автор: facebook.com /netrebovsky
  З 2015 року лікар Віталій Нетребовський займався волонтерством. Потім пішов служити на Донбас
З 2015 року лікар Віталій Нетребовський займався волонтерством. Потім пішов служити на Донбас

У Полтаві справлятимуть сороковини за завідувачем неврологічного відділення 3-ї міської клінічної лікарні 55-річним Віталієм НЕТРЕБОВСЬКИМ. Наприкінці жовтня захворів на коронавірус. Майже тиждень був у тяжкому стані. Помер 10 листопада.

— Золота людина. Лікар за покликом душі, — каже медсестра Олена Чечень, 47 років. — Нікому ніколи не відмовляв у допомозі. Як людині в палаті ставало погано, кидав усе і біг до пацієнта. Падав на коліна, сам робив штучне дихання.

— Знаю Віталія з лютого 2015-го, — розповідає полтавський волонтер 61-річний Сергій Лисенко. — Ми з ним поїхали як волонтери до лікарні Артемівська двома бусами. Повезли необхідне в лікарню, допомагали вантажити поранених. Він супроводжував тяжких пацієнтів до госпіталю в Харкові. Потім і сам мобілізувався. Був офіцером — капітаном медичної служби. Піклувався про своїх підопічних, а вони його поважали. Постійно були з Віталієм на зв'язку. Спілкувалися практично до останнього. 30 жовтня він не відповів на мій дзвінок. Коли в есемес запитав, чи потрібна допомога, подякував. Невдовзі мені сказали, що він дуже "тяжкий". А потім спільна знайома повідомила, що Віталія вже немає.

Нетребовський був одружений. Мав доньок Катерину й Олену. Його поховали в закритій труні поряд із батьком у місті Прилуки на Чернігівщині. Такою була остання воля покійного.

Зараз ви читаєте новину «Віталія Нетребовського поховали в закритій труні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути