пʼятниця, 18 серпня 2017 05:10

Віра Глаголєва померла від раку

Автор: www.static.tatler.ru
  Останній рік акторка Віра Глаголєва працювала над стрічкою ”Глиняна мати” про складні стосунки між матір’ю-одиначкою та її двома дорослими доньками
Останній рік акторка Віра Глаголєва працювала над стрічкою ”Глиняна мати” про складні стосунки між матір’ю-одиначкою та її двома дорослими доньками

16 серпня у США на 62-му році життя померла російська актриса Віра Глаголєва. Мала рак. Її поховають у Росії.

Кілька років тому Глаголєву госпіталізували. Медики не одразу встановили діагноз. Довго обстежували жінку й заявили, здоров'я в нормі. Окрім вікових проблем із серцем і шлунково-кишечним трактом. Тому Віра Глаголєва відмовилася від солоного та жирного.

Самопочуття в неї погіршилося у травні в Москві. Потрапила на день до реанімації. Потім постійно перебувала під наглядом лікарів. Перед смертю полетіла лікуватися за кордон.

— Проблем со здоровьем никаких. У нее сейчас только закон­чились съемки, будет монтировать проект, — говорила донька 39-річна Анна Нахапетова, актриса Театру Романа Віктюка в Москві.

У Глаголєвої залишилися три доньки і троє онуків. Від першого шлюбу з актором Родіоном Нахапетовим народила Анну та Марію. 1991-го розлучилися.

— Как-то мама приехала в Америку на гастроли с антрепризным спектаклем. Нас взяла с собой, — розповіла в одному з інтерв'ю донька Анна. — Тато там уже жив деякий час. Його запросили працювати. Мама одразу зрозуміла — родина розвалюється. Багато на її місці впали б у депресію. Але в неї залізний характер. Зробила жест, на який здатна не кожна — дозволила батькові з нами спілкуватися. Більше того, залишила нас із сестрою на літні канікули в нього.

Та якби не ця ситуація, ми не були б з Кирилом. Він став батьком для нас усіх.

На одному кінофестивалі Глаголєва познайомилася з бізнесменом Кирилом Шубським. 1993-го полетіла у Швейцарію народжувати від нього доньку Анастасію. Залишилася там на два роки. Повернулася, щоб продовжити роботу в кіно.

Усього знялася в майже 50 фільмах. Серед них — "Вийти заміж за капітана", "Торпедоносці", "Недільний тато", "Той, що зійшов із небес", "Бідна Саша". 9 травня почала роботу над зйомками своєї картини "Глиняна мама". Її вихід запланували навесні 2018-го.

Була прибічницею путінського режиму. Виступала в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Віра Глаголєва померла від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути