четвер, 14 травня 2009 19:05

"Вінок безшлюбності" накладають лише жінкам

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Висилаю фото своєї доньки та її друга, — пише Валентина із Житомирщини. — Цей хлопець пропонує Лілі заміж, але донька вагається, бо він уже два рази мав гражданський шлюб. Яка жде судьба мою доньку? Але ще більше мене хвилює її здоров"я. У Лілі неврит слухових нервів, падає слух. Від цього донька нервова, часто плаче. Така ж проблема і в мене. Мені 47 років. До яких лікарів лише не їздила — усе марно. А тепер іще добавилися сильні шуми в голові".

Київський цілитель Юрій Козлов, 44 роки, радить доньці Валентини пожити зі своїм хлопцем у цивільному шлюбі.

— Те, що в нього було два цивільні шлюби, не означає, що він поганий. Можливо, хлопцеві попадалися ліниві чи гулящі дівчата, а ваша донька — хороша, йому буде з чим порівнювати. Хай Ліля поживе з ним рік чи два. Якщо буде їй добре, нехай живуть собі щасливо далі. А як ні — нехай іде від нього. Краще поміняти десять чоловіків, але знайти одного, з яким життя щасливо прожити можна.

У вас і вашої доньки запалення слухового нерва, від цього і шуми в голові. Нерв  притискається до іншого нерва або судини, виникають вібрації. Раджу зробити детальну діагностику голови в хороших лікарів. Можливо, ви колись застудилися або одночасно пережили якийсь стрес чи налякалися чогось. Це, може, було кілька років тому, а далося взнаки лише зараз. До мене зверталася сім"я, де в мами, сина і доньки одночасно почав падати слух. Я довго не міг знайти причину. А виявилося, що вісім років тому в їхній хаті вибухнув газовий балон. Ніхто не постраждав, бо на вулиці були. А недуга на вісім років причаїлася.


"Незабаром мені виповниться 46 років, а я і досі нежонатий, — пише Мирон Степанович з Івано-Франківської області. — У мене п"ятеро братів, усі жонаті, мають дітей, онуків. А я живу зі старенькою мамою в літній кухні на дві кімнати. Не можу ні піти до когось жити, ні привести додому. Думаю, що на мене накладено "вінок безшлюбності". Років 20 тому мав дівчину, але моя мама була проти, щоб я на ній женився. Після цього почалися проблеми із дівчатами: познайомлюся, а через дві зустрічі розходимося. Нині подобається одна жінка, але коли бачу її, у мене аж мову віднімає. Не можу до неї ні підійти, ні привітатися".

Я зустрічав лише двох чоловіків у "сорочках"

— "Вінок безшлюбності" накладають лише жінкам, — запевняє Юрій Козлов. — На такій процедурі ворожки "зав"язують" жінці яєчники, в яких містяться залози, що виробляють флюїди самки. Якщо цих флюїдів самець не відчуває, то ніякого інтересу до жінки в нього не буде. А в чоловіків така процедура називається "одягнути сорочку". Це зробити досить важко, бо треба огорнути все тіло — у чоловіків запах самця виділяється з усіх потових залоз. Я зустрічав лише двох чоловіків у "сорочках". Якби в Мирона Степановича був "вінок безшлюбності", як він пише, то жодна дівчина до нього не підійшла б. Порчі тут немає. Причина простіша: чоловік досі не може відірватися від материнського гнізда. Мабуть, у дитинстві важко перехворів, а мама боялася його втратити. Або в жінки були важкі пологи. А можливо, син дуже схожий на свого батька. Мати перекинула свою любов на дитину і не відпускає, в усіх жінках бачить конкурентку. Запам"ятайте: удача любить сміливих. Жінки люблять сильних чоловіків, які можуть узяти на руки і на край світу понести, а не тікають, тільки-но жінку побачать.

Зараз ви читаєте новину «"Вінок безшлюбності" накладають лише жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути