Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2008 17:07

Вікторія Гресь шиє одяг Джанет Джексон

Американська співачка 42-річна Джанет Джексон виступає у вбранні від української дизайнерки Вікторії Гресь, 43 роки.

Модельєрка підготувала сценічні костюми для одного з концертних блоків світового турне Джексон, яке розпочалося 10 вересня у Ванкувері. Другу частину костюмів для шоу готує італійська дизайнерка Донателла Версаче.

— Усе сталося несподівано, — розповідає Вікторія Гресь. — Якось пізно ввечері почалися дзвінки. У телефоні розмовляли англійською, а я з нею не в ладах. Кидала слухавку. Передзвонювали кілька разів. Зрештою попросила знайому з"ясувати, що від мене хочуть. Коли дізналася, що телефонують із Лос-Анджелеса від Джанет Джексон, подумала, що це розіграш.

Співпрацю Гресь запропонував Роберт Бехар, стиліст Джанет. Колекцію сезону осінь-зима 2008-2009 української дизайнерки він побачив у журналі моди "Колізіоне". Перемовини між юристами Гресь і Бехара тривали десять днів. Потому сторони підписали контракт на п"ять років.

Джанет Джексон отримала костюми з колекції Гресь та авторські права на них. Модельєрка має право використовувати обличчя співачки у своїх рекламних кампаніях у всіх країнах, окрім США. Нині домовляються про спільну фотосесію Джексон і Гресь.

— В американських стилістів не було жодних особливих побажань до колекції, — розповідає Вікторія. — Сказали, що вона на 100 відсотків відповідає шоу. Ми нічого й не змінювали, тільки адаптували жіночі моделі до чоловічих, бо в балеті дев"ять танцівників.

Дім моди Вікторії Гресь підготував по три дублі костюмів для балету та співачки. Пошили джинси, верхній трикотаж, шкіряні куртки, рукавички, взуття та головні убори. Джанет Джексон виступає в позолоченій куртці з написом на спині англійською "Гресь".

— Із Джанет ми не спілкувалися, — продовжує Гресь. — Усі питання вирішували з її стилістом. Назвати точну цифру контракту забороняє угода. Не можемо також розголошувати інформацію, пов"язану із фігурою співачки. Розміри нам надіслали. Кажуть, Джексон бореться із зайвою вагою. Можу вас запевнити, що це не так.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Гресь шиє одяг Джанет Джексон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути