четвер, 15 липня 2010 06:01

Вікторія Бекхем знепритомніла в ліфті

Вікторія Бекхем знепритомніла в ліфті

Модель і співачка 36-річна Вікторія Бекхем знепритомніла в ліфті аеропорту "Хітроу"

— Вона виглядала блідою і втомленою, — каже англієць Ендрю Віденсон, який сідав в один літак із Вікторією. — На губі мала герпес, очі ховала під великими сонцезахисними окулярами. Коли зайшла в ліфт, схопилася за поручні. Жінка, яка стояла поруч, встигла підтримати Бекхем за руку. У Вікторії, мабуть, запаморочилася голова. Вона сидить на строгих дієтах. Торік її віднесли до десятки найхудіших моделей Європи.

5 липня Вікторія та її чоловік футболіст Девід Бекхем, 35 років, прилетіли в Ніццу, щоб відмітити 11-ту річницю шлюбу. Святкування проходило в одному із замків Ніцци.

— Бекхеми запросили півсотні найближчих родичів і друзів, — розповідає товариш подружжя Стів. — Вікі нічого не їла, бо береже фігуру. Лише пила багато шампанського і танцювала. Я бачив кілька разів, як Дейв забирав у дружини келих із шампанським. Тоді вона бігла до сусіднього столика або барної стійки, де випивала потай від чоловіка. Вікі того вечора добряче перебрала алкоголю. Дейв відмовляв її летіти в Лондон, де в неї була запланована фотосесія. Але Вікі не хотіла порушувати контракт. За одну фотосесію їй платять кількасот тисяч доларів.

Девід Бекхем із синами залишився відпочивати у Франції.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем знепритомніла в ліфті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути