середа, 03 березня 2010 08:00

Вікторія Бекхем може померти протягом 20 років
5

Співачка Вікторія Бекхем зі старшим сином Брукліном. Вона увійшла до п’ятірки найхудіших зірок світу. Вікторія важить 47 кілограмів, у талії має 55 сантиметрів
Фото: фото з сайта www.glamour.ru
Співачка Мадонна щодня займається на кардіотренажерах, які призначені для скидання зайвих кілограмів. Після другої години дня тільки п’є воду
Акторка і співачка Ніколь Річі важить 36 кілограмів. Її тричі госпіталізували через низький рівень глюкози в крові
Ліндсі Лохан з трьох років працює моделлю. Півроку сиділа на кокаїні, тамуючи ним голод. За це  її заарештували на дві доби
Актриса Ніколь Кідман схудла після пологів. Щодня випиває півтора літра води

Американці визначили п"ять найхудіших зірок. Найкістлявіша — акторка і співачка 28-річна Ніколь Річі. Вона важить 36 кг.

— Я здорова. Не маю ні анорексії, ні булемії. Просто з дитинства в мене худорлява фігура. Мої баба, прабаба теж були худими. Мама важила 40 кілограмів, коли ходила вагітною мною. Через свою худорлявість я змушена була відмовитися від кількох пропозицій знятися у рекламі. Не хочу, щоб дівчата на мене дивилися і казали: "Я теж хочу бути такою".

Із 2006-го Ніколь лікується в одній із приватних клінік Нью-Йорка. Її тричі госпіталізовували з діагнозом гіпоглікемія — зниження рівня глюкози в крові. Страждає і на розлади шлунка.

— Коли вперше потрапила в лікарню, медики поставили перед вибором: або кар"єра, або діти. Якби не послухалася їх і не підлікувалася, навряд чи народила б двох дітей. Син худенький, як пташечка. Кажуть, фігурою вдався у мене.

Ніколь Річі живе зі співаком Джоелом Медденом. 2008-го народила доньку Харлоу, торік — сина Спароу, що у перекладі з англійської означає "горобець".

23-річна акторка Ліндсі Лохан на 8 кг важча. Працює моделлю з 3 років.

— Я з дитинства маю поганий апетит. Найбільше страждають ті моделі, які люблять солодке. Якщо довго себе стримувати, а потім з"їсти кілька тістечок, можна не влізти у спідницю. Мені пощастило — не їм солодкого. Іноді не можу втриматися перед келихом вина або мартіні. Раз знепритомніла у спортзалі від зневоднення організму. Дві доби провела на зйомках фільму "Божевільні перегони", після цього одразу поїхала у спортзал. У роті не мала ні крихти.

2007-го Лохан заарештували на дві доби за керування автомобілем напідпитку. У сумочці знайшли кокаїн. Кажуть, його вживала, щоб втамувати голод.

— Через героїн вона за кілька місяців схудла на 10 кілограмів, — говорить її колишній бойфренд Гаррі Мортон. — У нашій квартирі в холодильнику зберігалися тільки суміші для схуднення. Ліндсі стала дратівливою, в неї почало випадати волосся. Раз на півмісяця ходила до перукарні нарощувати нове.

Надмірно худою вважають дружину футболіста "Мілана" Девіда Бекхема — 35-річну британку Вікторію. Вона важить 47 кг і має 55 см у талії. Худнути почала перед весіллям. Один із дизайнерів відмовився шити весільну сукню, назвавши Вікторію гладкою. Модельєр Віра Вонг пошила плаття, що стягувало її талію до 47 см.

— Вікторія кілька місяців лікувалася у психіатра, аби повернутися до нормального способу життя, — розповідають її друзі. — Коли дивилася на себе у дзеркало, плакала. Вважала себе товстою, навіть коли проступили тазові кістки і ребра. Боялася пити чай або воду, бо думала, що від цього повніє.

Актриса Ніколь Кідман схудла після пологів. Кожного місяця дотримується двотижневої дієти: щодня випиває 1,5 л води, з"їдає сухарик, два зварених яйця, 100 г вареного м"яса і тарілку овочевого салату.

51-річна співачка Мадонна їсть багато фруктів до другої години дня. Після цього тільки п"є воду.

— Мадонна працює на кардіотренажерах. Вони призначені для скидання зайвих кілограмів, — говорить її тренер. — Щоб м"язи не втратили тонус, качається щодня по 2 години. Хтось, напевно, скаже, що вона одержима. Мадонна дотримується "дієти довгожителя": їсть варені овочі й рибу без солі та спецій. Із вуглеводів вживає маленьку порцію бурого рису, багатого на клітковину.

Американський дієтолог Маріос Киріацис, 39 років, закликає найхудіших жінок повернутися до нормального способу життя.

— Найбільше ризикує Вікторія Бекхем. Боюся, якщо вона продовжуватиме так стрімко худнути, доживе щонайбільше до 54 років. Якщо не змінить способу життя, почне страждати на серцево-судинні захворювання, остеопороз та інші вікові недуги.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем може померти протягом 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути