Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 17:38

Віка Зайцева віддає гроші батькові

Автор: фото: Наталія ПАВЛЕНКО
  Віка Зайцева ВІЛ-інфікована. Вона заразилася від подруги, з якою кололася наркотиками з одного шприца
Віка Зайцева ВІЛ-інфікована. Вона заразилася від подруги, з якою кололася наркотиками з одного шприца

22-річна Віка Зайцева із селища Нового під Кіровоградом — повія. Вона щодня виходить працювати на трасу, щоб заробити на наркотики. Стоїть на узбіччі в очікуванні клієнтів. На ній червона курточка, шапочка насунута по самі очі. На підборідді — шрам.

Погоджується говорити за 50 грн.

— Батька посадили за зґвалтування, коли мама ходила мною вагітна, — розповідає російською. — У півтора року мене віддали на виховання бабусі з дідом. У мами — семеро дітей, усі від різних чоловіків. Лише один син живе з нею, решта по світу розкидані, — зневажливо кидає. — Ще у школі я спробувала опіум. Доки доза була маленькою, друзі пригощали. А потім — де гроші взяти? Вийшла на трасу.

Каже, що соромилася знайомих, які дивилися на неї з автобусів і автомобілів.

— У посадці ховалася, а потім стала дулі тикать, — дістає з червоної полотняної сумки пачку цигарок "Вінстон". — Як стали додому папірці приходити з міліції, що надавала секс-послуги водіям автомобілів, бабуся за серце хапалася. Та вона вже лежачою була, а дідусь — меланхолік. Вони померли, квартиру мені залишили, — витирає сльозу.

Додає, що за наркотики її посадили до в"язниці.

— Сиділа в одеській колонії менше року. За гарну поведінку випустили. Там наркотики дістати неможливо, не те, що в чоловічій. Я й відвикла. Повернулася додому, а там батько-наркоман. Саме звільнився, сидів за крадіжку. За проституцію даїшникам по 20 гривень в день плачу. А з відділу боротьби з торгівлею людьми можуть 70 вимагати: то в них комп"ютер зламався, то на папір треба, то на бензин. Але хоч не щодня бувають.

У тебе є хлопець?

— Да ну. У мене ж ВІЛ, — сумно всміхається. — Тут він у всіх. Подружка працювала з одним чоловіком, а він хворий. Потім ми з Крістіною разом кололися. Та я зла не неї не тримаю. Вона вже померла. А женихів, — хрипко сміється, — пристойних не встигла завести. Із 14 років колюся. Деякі клієнти як побачать мене, аж трусяться. Я кажу: скільки грошей не даватимеш, я вдома не сидітиму. Щодня лише на наркотики треба 250 гривень, — пояснює Віка. — Буває, батькові 80 гривень на дозу підкину.

Каже, торік закохалася.

Бабуся з дідусем померли, квартиру мені залишили

— Діма старший на 17 років, аферист, теж наркоман. Як посадили його в тюрму, думала — піду за ним у в"язницю. Була любов. Та пройшла, — сміється повія. — А в колонії закохалася в Юру. Коли мене випустили, кричала: не розбивайте мені долю. Потім аж соромно стало. У нього відкрита форма туберкульозу, 8 років строку, що я собі думала?

Зауважує, що не має заради кого жити.

— Оце зранку встала й не думаю: голодна чи ні. Лише уколотися б. Якби сміливішою була, крала б. А то ношу із собою газовий балончик, а скористатися не можу.

Цікавишся, які дружини в твоїх клієнтів?

— Оце є пацани гарні, з грошима, — оживляється вона. — Можуть постійних дєвок найти і не їздить до таких, як я. Але ж їздять. Раз один, років 24, взяв у машину стару, спиту повію. Вона років 15 тут простояла. За тиждень мене бере. Говорить: "А яка мені різниця?" Мене теж запитують, як можу зі старими? Голову нагнула й не дивлюся на нього.

Скільки береш за послуги?

— Оральний секс — 40, звичайний — 60 гривень. Майже завжди торгуються. Є такі потєряні, що гроші після всього забирають. Дістають ножик, починають щось там погрожувать. "Та віддам я тобі, віддам", — кажу. Потім проклинаю їх, хоча бабуся і вчила, що не можна.

Хто вдома готує?

— Я в кафе ходжу чи в магазині щось куплю перегризти. В однокімнатну квартиру 44-річний батько якусь мочалку притягнув. А в неї 13 років за плечима відсиджених. Я з нею стараюся не говорити.

Додає, що тримає кота Пусю.

— Годую його кров"янкою. Він — єдина рідна істота.

Зараз ви читаєте новину «Віка Зайцева віддає гроші батькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути