пʼятниця, 12 липня 2013 05:55

Відпочинок Ірині Білик оплатили друзі

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Ірина Білик у королівському номері італійського готелю ”Форте Вілидж”. Доба там коштує 10 тисяч євро
Ірина Білик у королівському номері італійського готелю ”Форте Вілидж”. Доба там коштує 10 тисяч євро

43-річна Ірина Білик п'ять днів відпочивала на елітному острові Сардинія, що в Італії. Зупинилася в королівському номері одного з найдорожчих готелів світу "Форте Вілидж". Апартаменти коштували 10 тисяч євро на добу. На терасі був басейн і лежаки. У червні медовий місяць тут провела російська телеведуча Лєра Кудрявцева з чоловіком-хокеїстом Ігорем Макаровим. У готелі зупинялися співаки Мадонна та Стінг, сім'ї арабських шейхів. Відпочинок Ірині Білик оплатили друзі. Які — не каже.

— Стіни в номері були скляні. З вікон було видно море і пляж, — розповідає Ірина Білик. — Ходила на спа-процедури, засмагала, каталась на велосипеді по території готелю. Вона має з 25 гектарів. Ще фотографувала квіти. Останнім часом дуже люблю це робити.

Один день витратила на похід крамницями. З продавцями спілкувалася сама, бо знає італійську. Кілька разів на рік відпочиває в Італії.

— Купила десять барвистих хусток. Їх індійські майстрині розшили золотими та срібними нитками. Пошию з них кілька спідниць. З-за кордону привожу розкішні тканини або хустки, а українські дизайнери придумують мені з них одяг. Обожнюю квітчасті спідниці. Маю їх із півсотні.

Син співачки, 14-річний Гліб, з матір'ю не їздив. Вивчає англійську мову в Ірландії. Відпочити разом із ним Білик планує в серпні. Каже, знову поїде до Італії. Туди її запросила давня подруга, модельєрка Катерина Шаховська. Доти вихідні між концертами проводитиме у Криму.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок Ірині Білик оплатили друзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути