пʼятниця, 16 березня 2012 06:00

Віддавайте гроші правою рукою

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Харківський біоенергетик 41-річна Таміла Новицька у Києві організувала семінар "Як стати багатим". В однокімнатній квартирі подруги біля метро Дарниця зібрала 30 слухачів. Люди сидять на двох диванах та стільцях. З кухні пахне завареною кавою. Перший семінар — безкоштовний.

Роздає кожному слухачеві по гривні. Обіцяє навчити, як із гривні заробити мільйон. Сідає на м'яке крісло біля вікна. Тримає у руках чотири купюри по 100 грн.

— Не можна витрачати гроші у перший день получки. Вони повинні переночувати у вашій оселі, — радить біоенергетик. — Занесіть їх у спальню, можете покласти під подушку або матрац на одну ніч. Але зберігати заощадження у спальні не бажано. Тоді вони "спатимуть". Не варто ховати у кухонні шафи над умивальником та у ванній. Там постійно тече вода. Гроші за нею "підуть" у каналізацію. Добре зберігати у 50- або 20-гривневих купюрах. Краще ховати під хлібницю і в холодильник у морозилку, тоді вистачатиме на хліб і м'ясо.

Бере купюри у праву руку.

— Віддавайте гроші правою рукою, коли розплачуєтеся, позичаєте друзям чи родичам, даєте милостиню жебраку. Варто жертвувати гроші на релігійні свята. Але ніколи не давайте вбогим у руку, бо вам може передатися їхня бідність. Віддавати на доброчинність варто 10 відсотків прибутку. Кладіть у блюдце чи стакан нужденного і про себе промовте: "Кому церква не мати, тому я не батько". Після цього ритуалу у багатьох моїх знайомих гроші почали з'являтися звідусіль. Сестрі Тетяні подруга повернула борг п'ятирічної давності, чоловіку віддали 13-ту зарплату у лютому, хоча у грудні начальник її "зажав".

Поводьтеся як багата людина. Якщо хочете купити машину, то ходіть по дорогих автосалонах. Вбирайте в себе атмосферу багатства. Товаришуйте з успішними бізнесменами, ходіть у гості до заможних. Доки господар не бачить, відламайте гілочку якого-небудь вазона, що розмножується паростками. Удома поставте у воду. Коли пустить коріння, прийде пора пересаджувати відросток, то скажіть йому: "Розвивайся і рости, мені, (своє ім'я), удачу принеси".

Намагайтеся не підбирати на вулиці копійки, тим більше на перехрестях. У Японії ніхто не підніме гаманець на вулиці. За прикметою, знайдеш гроші — втратиш щось важливіше. В крайньому випадку, піднімайте їх хусткою або рукавичкою, а вдома на три дні покладіть у миску із солоною водою. Сіль добре вбирає негативну енергію.

Руку підіймає киянка Оксана, 29 років. Вона має власний салон краси.

— А правда, що гроші не можна позичати у неділю?

— У понеділок не давайте в борг і не розплачуйтеся за дорогі покупки. Не варто купувати авто, квартиру. У вівторок не позичайте гроші, бо все життя в боргах житимете. Не рахуйте получку ввечері, не позичайте сіль і хліб, особливо, якщо просить сусідка по поверху. Може забрати добробут вашої сім'ї.

Любіть гроші. Поважайте їх. Купіть собі гарний гаманець — гроші люблять дорогий дім. Оберіть великий і яскравий — краще помаранчевий або червоний. Покладіть у нього одразу одну крупну купюру і насипте просушеної луски з великої риби. Чим більша луска, тим крупніші купюри водитимуться. Сумку з гаманцем не ставте на підлогу.

Ввечері не можна підмітати

— Спостерігайте за рухом Місяця, — радить Таміла Новицька. — У ніч на повний місяця залишайте на підвіконні відкритий порожній гаманець. На молодий місяць викладайте три ночі поспіль наповнений грошима.

Ніколи не шкодуйте грошей на себе. Хочеться вам раз за життя з'їсти равликів чи жаб'ячих лапок у найдорожчому київському ресторані — з'їжте. Сподобалася сукня від Версаче — купіть її. Зекономлені на собі гроші все одно пропадуть.

Гроші також не люблять, коли їх витрачають до останньої копійки. Наприклад, пішли на базар і залишилися з порожнім гаманцем. Хоча б 10 копійок повинні у вашому гаманці лежати. Ввечері не слід у домі робити вологе прибирання, пилососити і підмітати — можна зі сміттям гроші вимести.

 

Зараз ви читаєте новину «Віддавайте гроші правою рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути