вівторок, 21 березня 2017 06:25

"Велика частина Росії стабільно опускається"

Автор: ТАРАС ПОДОЛЯН
  Науковець-геолог Станіслав Єсипович тримає карти у своєму кабінеті. Каже, на місці Десятинної церкви в Києві колись було язичницьке капище
Науковець-геолог Станіслав Єсипович тримає карти у своєму кабінеті. Каже, на місці Десятинної церкви в Києві колись було язичницьке капище

— Можу зайти у скверик біля Десятинної церкви, сісти й відчути піднесення. Там із глибини йде позитивна енергія, — каже доктор геологічних наук 68-річний Станіслав Єсипович. Досліджує геопатогенні зони.

Станіслав Михайлович зустрічає в коридорі Центру ­аерокосмічних досліджень Землі Інституту геологічних наук НАН України в Києві. Тут заві­дує відділом аерокосмічних досліджень у геології. Відкриває двері до свого кабінету. У ньому — три столи з комп'ютерами. На стінах розвішані карти. На полиці шафи виставлені сірі та чорні камінці — зразки різних порід.

— На Старокиївській горі з дохристиянських часів був пантеон язичницьких богів. При хрещенні Русі його знищили. На місці Перуна спорудили Десятинну церкву. Наші предки відповідально обирали майданчики для храму — це місця, де находить благодать, — Станіслав Михайлович сідає біля вікна. — Біооператори провели зйомку центральної частини Старокиївської гори. Знайшли ділянку площею з гектар. Там енергетичне поле Землі позитивне й рівномірне. Потужний потік ­позитивної енергії — біля вівтаря Десятинної церкви. Саме тут могла стояти статуя Перуна.

За понад півтори тисячі років довкола Старокиївської гори та на більшій частині Подолу спорудили близько 400 храмів. Тут мирно уживались православні, католики, євреї, лютерани.

У негативних геопатогенних зонах — усі київські цвинтарі та місця страждання людей, як Лук'янівська в'язниця. Старожитні назви населених пунктів у таких місцевостях несуть негативну­інформацію — Вовчий Ріг, Безрадичі, Буча, Хлепча, Неграші, Лютеж.

Станіслав Михайлович підходить до карти на стіні за своїм робочим столом.

— Місця підйому енергії впливають на цілий народ. На таких територіях живуть люди духовні, волелюбні. Наша країна розташована в подібній зоні, — чоловік показує на карту. Більшість площі України окреслена червоною плямою — Український кристалічний щит.

— Він постійно піднімається, — продовжує Єсипович. — Це твердий острівець, дуже древні породи. Чому варяги пройшли такий шлях, а сподобалося їм у Києві? Бо почувалися тут комфортно. Вони теж народилися на щиті, тільки Балтійському.

Опускання є по Дніпрово-Донецькій западині. Воно ділить Україну на Лівобережну і Правобережну. Із цим можна пов'язати певний розкол у суспільстві. Крим стоїть абсолютно окремо. За геологічним віком, як Європа — молодий.

Велика частина Росії на північ від Москви розташована на території, яка стабільно опускається.

З енергетичними потоками пов'язую активність гірських народів, — додає Станіслав Михайлович. — Позаминулого року поїхав туди до знайомого геолога. Побачив модрину — дерево з м'якою хвоєю. Мала великі кільця. Знайомий каже: "Вона в нас швидко росте. Кільця бувають до сантиметра".

За два роки до цього був у дружини брата в сибірському Усть-Ільїнську. Модрина росте й там, її називають "лиственниця". Товщина її кілець — до міліметра.

Отже, карпатська росте швидше. Бо там активні потоки енергії. Вони підживлюють всю рослинність.

Зараз ви читаєте новину «"Велика частина Росії стабільно опускається"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути