четвер, 11 березня 2010 19:58

Ван Дамм зустрічається з дівчиною з Кривого Рогу

Автор: фото з сайта www.popculturemadness.blogspot.com
  Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм у лютому приїхав до Києва. Планує купити в Україні квартиру і почати зйомки бойовика ”Вежа”
Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм у лютому приїхав до Києва. Планує купити в Україні квартиру і почати зйомки бойовика ”Вежа”

Наприкінці лютого актор 49-річний Жан-Клод Ван Дамм приїхав до Києва. У Кривому Розі планує знімати бойовик "Вежа".

— Я зіграю американця бельгійського походження, який утратив пам"ять і якимось чином потрапив до України, — розказує англійською.  — Тут мене підбере і виходить жаліслива українська сім"я. Окрема сюжетна лінія пов"язана із Кривим Рогом. Там ітиметься про чоловіків, які просаджують життя в барах і на гральних автоматах. Це буде моя остання стрічка про бойові мистецтва.

Бюджет фільму $20 млн.

— Цього має вистачити, щоб оплатити роботу акторів та операторів. Сценарій писали американці, але гратимуть українські актори. Уже був на кіностудії імені Довженка. У вас потужне устаткування, багато американських студій не можуть собі такого дозволити. Вони беруть обладнання в оренду. Ми покажемо кіно на фестивалі в Каннах 2011-го. Після цього фільм вийде в прокат.

Ван Дамму допомагає нафтовий бізнесмен Олександр Онищенко, 38 років. Кілька років тому вони познайомилися у Монте-Карло. Підприємець возить актора по Києву власним джипом.

— Помиляється той, хто думає, що я зніму фільм і ушиюся звідси. Це зіпсувало б і мою репутацію, і репутацію Олександра. Я був у Південній Африці. Мене там виводили на вулицю і показували натовпу, наче мавпочку. Приємно, що тут можу вільно заходити до магазинів. Коли вдягаю окуляри, мене не завжди впізнають.

Актор тиждень прожив у 5-зірковому столичному готелі "Хаятт".

— По закінченні зйомок куплю в Києві квартиру. У готелі жити набридло. Місто дуже подобається. Я вже трохи орієнтуюся, знаю кілька центральних вулиць.

П"ять разів одружувався. Має двох синів і доньку

Ван Дамм п"ять разів одружувався. Досі жив із чемпіонкою Америки з бодибілдингу Ґледіс Португез, 40 років. Має двох синів — Крістофера і Ніколаса, доньку Б"янку. Кажуть, у нього роман із 22-річною Оленою з Кривого Рогу. Вона на його прохання пофарбувалася на брюнетку.

— Ми заприязнилися у Кривому Розі. Олена запросила в гості, познайомила з батьками. Вони зустріли мене як рідного. Чотири дні жив із ними в одній квартирі. Її мама смачно готує. Олена вже їздила зі мною до Бельгії. Усі питають, чи шукатиму тут собі наречену. Від цього ніхто не застрахований. В Україні багато гарних дівчат. Недавно до третьої ночі знімався у кліпі однієї гарної співачки. Її звуть Ірина Білик. Вона вчила мене танцювати і співати. Я непогано рухаюся, бо колись трохи займався балетом. А от співати не вмію.

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм зустрічається з дівчиною з Кривого Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути