пʼятниця, 15 січня 2010 07:46

Валід Арфуш і Лідія Петрова одружилися босими

Автор: фото з сімейного архіву Валіда Арфуша
  Бізнесмен Валід Арфуш з дружиною Лідією Петровою святкують весілля на острові Балі в Індійському океані. Наприкінці літа планують розписатися в Україні, аби їхній шлюб був дійсний
Бізнесмен Валід Арфуш з дружиною Лідією Петровою святкують весілля на острові Балі в Індійському океані. Наприкінці літа планують розписатися в Україні, аби їхній шлюб був дійсний

7 січня бізнесмен 38-річний Валід Арфуш одружився з екс-телеведучою каналу М1 28-річною Лідією Петровою. У цивільному шлюбі вони прожили вісім років. Мають доньку 5-річну Емілі. Заради Лідії Валід пішов від першої дружини Наталі, з якою має двох дітей Лізу і Каріма. Весілля влаштували на острові Балі республіки Індонезія.

— Ми одружилися серед тропічного лісу на березі Індійського океану, — каже російською  телефоном Валід. — Для цього в джунглях побудували курінь, увінчаний білими ліліями. Підлогу застелили пелюстками троянд. Шлюбні костюми шили в місцевих дизайнерів.

На церемонію пара прийшла босою, в яскравих рожево-синіх сукнях і коронах із жовтого металу. Обмінялися діамантовими перснями Piaget, на внутрішньому боці яких було написано таємне слово. Якщо пара нікому не скаже його, їхній шлюб буде міцним. Після церемонії Лідія розплакалася.

— Ми обоє плакали від щастя. Одруження в Балі називають "весіллям перед богами". Бо шлюб укладається на високій горі, верхівка якої заходить за хмари. Вважають, що такий союз зав"язується на небесах. Ліда сказала, що його неможливо розірвати.

Молодят пригощали молочним поросям на вертелі, качкою зі спеціями, вареною соєю з овочами під арахісовим соусом і рагу з напівтушених овочів.

— Потім ми поїхали з джунглів у місто Огут. Ночували в готелі, в якому зупинялися Бред Пітт з Анджеліною Джолі. У цьому місті немає будинків вище двох поверхів. Це заборонено законом. Хотілося би такий запровадити в Києві. Увечері ходили в модний клуб "Кубіта" на березі моря. Туди приїжджає багата молодь з усього світу.

Пропозицію одружитися Валід зробив Лідії в новорічну ніч.

Коли сваряться, Ліда з Емілі їде ночувати до матері, а Валід утікає на тиждень до друга

— Подарував перстень із діамантом. Ліда розплакалася і погодилася. Шлюб у Балі не має юридичної сили в Україні, але для нас це не головне. Ми зробимо ще одне весілля в Києві для друзів наприкінці літа.

— Валід православний, Ліда — буддистка, — каже подруга пари, яка просить її не називати. — Він ліванець, але охрестився в Києво-Печерській лаврі на своє 37-річчя. Узяв християнське ім"я Володимир. Хрещеною мамою стала співачка Ірина Білик, а хрещеним батьком — депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич. Чула, що Ліда теж хоче охреститися. Із гостей на весіллі була лише їхня донька Емілі. Вона — православна, як і папа.

Ліда не взяла прізвище Валіда, залишилася Петровою. Вони збирались одружитися ще 2008-го, але посварилися і роз"їхалися на півроку. Якось Валід виставив її за двері з речами. Потім розшукав, ставав на коліна і просив повернутися. Удруге розійшлися, коли Ліда запідозрила чоловіка в невірності. Казала, зраджує з її подругами. Коли сваряться, Ліда з Емілі їде ночувати до матері, а Валід утікає на тиждень до друга. Проте на людях поводяться чемно. Навіть якщо посварилися, цього ніхто не помічає.

Валід Арфуш — продюсер, видає журнал "Папараці". Лідія Петрова працює актрисою в театрі "Дах". Ще розробляє лінію жіночої білизни.

Зараз ви читаєте новину «Валід Арфуш і Лідія Петрова одружилися босими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути