четвер, 25 жовтня 2007 17:52

Валерія рік житиме в Лондоні

  24 жовтня співачка Валерія виступала в Києві в палаці ”Україна”. Разом із нею приїхав її чоловік і продюсер Йосип Пригожин
24 жовтня співачка Валерія виступала в Києві в палаці ”Україна”. Разом із нею приїхав її чоловік і продюсер Йосип Пригожин

39-річна московська співачка Валерія більше не виступатиме в Росії. Вона збирається робити кар"єру в Західній Європі. Для цього Валерія з 38-річним чоловіком та продюсером Йосипом Пригожиним рік житимуть у Лондоні. У січні там вийде новий альбом співачки "Аут оф контрол" ("Поза контролем").

— Альбом вийшов хороший. Чому б не спробувати розкрутити його на Заході? — каже Валерія. — Йосип переконав мене, що ми нічим не ризикуємо.

Пригожин продовжує:

— В Європі ми зароблятимемо гроші від продажу альбомів. У Росії Лєра співатиме тільки на корпоративних вечірках. Нам треба годувати дітей.

В європейську програму співачки вже вклали $2 млн. Валерія з чоловіком винайняли в Лондоні двокімнатну квартиру. Житимуть там удвох. Дітей — 14-річну Аню, 13-річного Артема та 9-річного Арсенія — співачка залишить у Москві з нянею.

— Ми не можемо відривати їх від школи, — пояснює вона.

Тиждень тому російський продюсер Барі Алібасов сказав, що не вірить у європейські плани Валерії. Бо на Заході російських артистів не сприймають.

— Лєра не знала, що він казав це. Я не дозволив їй читати його інтерв"ю, — зізнається Пригожин. — Алібасов зателефонував мені наступного дня й вибачився. Ми не ображаємося, бо Барі дуже поважає нашу сім"ю.

Співачка згадує про гастролі по Україні.

— Кілька днів тому ми застряли на шляху з Рівного до Тернополя, — розповідає вона. — Після дощу дорогу розмило, машина не могла проїхати. Йося (Пригожин. — "ГПУ") був у Москві й не міг із нами зв"язатися. Уже збирався шукати в Києві вертоліт і рятувати мене. Але ми побачили в полі трактор. Тракторист витягнув нашу машину з болота на хорошу дорогу. Заплатили йому сто гривень.

Зараз ви читаєте новину «Валерія рік житиме в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути