вівторок, 22 травня 2018 05:31

Валерій Петров не повернувся з відпустки

Із ресторатором 42-річним Валерієм Петровим попрощалися в церемоніальній залі крематорію на Байковому кладовищі в Києві. Помер під час відпочинку на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх.

— Відпочивати в Єгипет Валєра поїхав разом із другом ювеліром Армандо Шадоном, — розповідає співачка 49-річна Алла Медведєва. — 11 травня вони пішли на пляж. Коли Валєра вийшов із моря, на нозі була якась ранка. Вже через хвилину йому стало зле. Упав. "Швидка" забрала в лікарню. Там нічого не могли вдіяти. Валєра помер в них на руках.

Тіло чоловіка п'ять днів не могли доставити в Україну.

— Друзі насилу добилися дозволу на перевезення тіла, — говорить співачка. — Вони задіяли всіх знайомих, зверталися до консула. Їм казали: потрібне письмове звернення від родичів. У консульстві заворушилися лише після того, як пригрозили підключити ЗМІ.

Валерій Петров одруженим не був. Мешкав сам. Мав у Києві ресторан грузинської кухні "Вано і Вано". У вільний час любив готувати.

— Валерій робив усе, аби ресторан був затишним місцем для відвідувачів, — каже Алла. — За всі справи брався з усмішкою. Займався благодійністю. Останній раз бачилися на виставці юних художників, які борються з онкологією.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Петров не повернувся з відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути