пʼятниця, 22 лютого 2019 00:30

Валентина Величко виграла 500 гривень

Автор: Фото надане Валентиною Величко
  ­Валентина ­Величко з села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” передплачує вісім років
­Валентина ­Величко з села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” передплачує вісім років

— Моє прізвище у "Газеті по-українськи" побачила колега Валентина Линник. Подзвонила: "Валю, ти виграла 500 гривень. Ти перша у списку". Мені ніколи з виграшами не щастило. В лотерею не вигравала більш як 10 гривень, — каже 50-річна Валентина Величко з села Горобіївка Канівського району на Черкащині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Відправила копію квитанції на адресу редакції, щоб узяти участь у розіграші.

— Гроші від "Газети по-українськи" прислали поштою. Мені прийшло смс. Наступного ранку подзвонила на пошту в Канів. Сказали, дійсно є переказ. Того дня і отримала. Привезла пересувна пошта. Авто приїжджає раз на тиждень. Із машини в них одразу набрала товару. Купила ковбас, різної крупи, масла. Бо вдома — семеро людей.

"Газету по-українськи" передплачує з 2011 року.

— Я тоді почала працювати листоношею. Мій маршрут зай­мав 16 кілометрів. Раніше працювала на півставки, а зараз — 0,20. Обіцяли з Нового року підвищити зарплату. Але в січні отримала 310 гривень авансу і 739 гривень зарплати, — говорить Валентина Григорівна.

Валентина Величко народилася в Горобіївці. Після школи працювала на цегельному заводі.

— Цегла з нашої глини була найкраща в області. Завод тоді робив у три зміни. Були 12 складів, дві печі. Я складала в піч сушену цеглу для випалювання. Згодом призначили майстром. Але завод розпався. Підробляла в колгоспі дояркою, годувала телят. У садку ­варила їсти, — розповідає Валентина Григорівна.

Із 1992-го живе в шлюбі з 49-річним Ігорем Івановичем.

— Це мій другий чоловік. Із першим прожила п'ять років і розлучилася, бо пив. Через суд відмовився від своїх дітей — Саші й Альбіни. Ігор переписав їх на себе. Народили з ним ще дочок Таню і Віку. Є вже шестеро внуків.

Біля нас живуть донька Таня з зятем і трьома дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Величко виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути