Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 00:30

Вагітна Лобода лягає спати під ранок

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Вагітна співачка Світлана Лобода йде червоною доріжкою на церемонію нагородження ”Віва. Найкрасивіші люди” у столичному палаці ”Україна”
Вагітна співачка Світлана Лобода йде червоною доріжкою на церемонію нагородження ”Віва. Найкрасивіші люди” у столичному палаці ”Україна”

Вагітна співачка 28-річна Світлана Лобода прийшла на церемонію нагородження "Віва. Найкрасивіші люди України" у чорній сукні з прозорою вставкою на животі. Дехто з глядачів, які стоять уздовж червоної доріжки, перешіптуються, що Світлана без білизни.

— Ти бачила, на ній немає ні бюстгальтера, ні трусиків? Як вона не боїться у такий мороз живота нічим не прикривати? — дівчата у холі розглядають відверту сукню артистки.

Кажуть, співачка завагітніла від Андрія Царя, хореографа її балету. Зараз на шостому місяці.

— Я не збираюся припиняти концертну діяльність ні до, ні після появи дитини на світ, — розповідає Світлана. — Живіт постійно ходором ходить. Мабуть, усередині росте той іще бешкетник.

Співачка лягає спати під ранок.

— У мене з малюком однаковий режим дня. Ми сови. Спати вкладаємося пізно, близько четвертої ранку. А до цього ведемо себе дуже активно. На концертах танцюємо і співаємо разом. Звичайно, я розумію, що потрібно зменшити обороти. Але куди дитина подінеться — мам не вибирають.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Лобода лягає спати під ранок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути