пʼятниця, 28 грудня 2012 06:30

Сім'ї, створені 2013-го, не знатимуть проблем із грішми

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Рік ряснітиме необдуманими вчинками й подальшим розчаруванням у них. Вдалий час для фінансових операцій, інвестицій та інновацій. У рік Змії не чекайте миттєвих результатів і легких перемог. Удача прийде тільки до найвитриваліших і завзятих. Успіху зможе домогтися той, хто встигне вчасно змінити роботу, курс і напрям своєї діяльності. У першій половині року будьте готові до боротьби за владу, посаду, територію і любов іншої людини. У січні, травні, серпні та вересні можливі катаклізми та аварії. Лютий, червень і жовтень стануть найкращими місяцями року. Підходять для укладення шлюбів і важливих угод. Друге півріччя обіцяє бути спокійнішим. Плідно працюватиметься науковцям і письменникам, філософам і винахідникам.

Вдалою буде зміна місця проживання, навіть еміграція. Розширюйте свій бізнес. Рік принесе багато мудрих рішень і справедливих вчинків. Вдасться позбутися старих болячок.

Наприкінці року можливі катастрофи. У різних точках планети будуть землетруси й пожежі, виверження вулканів і повені. У результаті різкої зміни клімату прийдуть аномальні холоди, які своєю суворістю поб'ють усі рекорди.

Романи будуть швидкоплинні, обоє з партнерів не матимуть серйозних намірів один щодо одного. Вдалий час для заміжжя. Сім'ї, створені 2013-го, не знатимуть проблем із грішми. Діти, які народяться в рік Змії, по життю будуть везучими і удачливими.

Рік Чорної Змії настане 10 лютого 2013-го і триватиме до 31 січня 2014 року.

Дракон (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Справи будуть успішні, але не варто занадто сильно ризикувати. Фінансова стабільність дозволить здійснити давні мрії. Дракони будуть намагатися перекласти всі справи на чужі плечі, а собі залишити тільки контрольні функції. Можна сміливо брати вигідні позики і кредити — як для розвитку проектів, так і для задоволення особистих потреб.

Ви не станете обтяжувати себе роботою, роблячи вибір на користь розгульного життя. Такий перебіг справ здатний не тільки зіпсувати ділову репутацію, а і стосунки з коханими. Службовий роман або легкий флірт можуть спровокувати сімейні сварки. Намагайтеся не накоїть дурниць, бо можете втратити свою половинку назавжди.

Бережіть нервову систему. Можуть загостритися старі хронічні захворювання.

Змія (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Багато Змій зможуть змінити своє ставлення до життя й остаточно визначитися зі своїми цілями. Дехто насмілиться виїхати до іншої країни і змінити громадянство.

Зможете маніпулювати людьми, заражати їх своїми ідеями та планами. Будете претендувати на лідерство в колективі, намагаючись виділитися за рахунок особистих якостей. Досягти мети допоможе чітко продумана стратегія і блискавична реакція. Час вкладати гроші у розвиток власної справи. Часто доведеться спонсорувати рідних і близьких.

Вашу сім'ю наповнюватиме щастя, спокій і добробут. Близька людина даруватиме тільки задоволення і радість, створюватиме позитивні емоції. На самотніх чекають любовні пригоди.

Доведеться більше звертати уваги на здоров'я. Самолікування може тільки нашкодити. Варто відпочити біля моря.

Кінь (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

На вас чекають підвищення, реалізація заповітної мрії, подорожі та пригоди. Рік буде сповнений вдалим збігом обставин. Отримаєте безліч вигідних пропозицій та обнадійливих перспектив. З'явиться чудовий шанс залишити роботу у великій фірмі заради індивідуального розвитку. Не пошкодуйте ні сил, ні коштів на навчання і розвиток своїх здібностей. На дорогі подарунки варто очікувати від родича або спонсора.

Усі любовні пригоди завершаться невдачею. Стосунки, які зав'яжуться цього року, будуть марними, безплідними і безперспективними. Навіть короткочасні романи приноситимуть забагато проблем. Підтримають друзі. Ви будете душею компанії.

Восени може турбувати захворювання, пов'язане з ногами.

Вівця  (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Рік обіцяє багато складних випробувань. Уже спочатку року вас інспектуватимуть і тестуватимуть. Будьте готові до несподіванок. Якщо зможете вийти переможцем із цієї ситуації, то в подальшому перевернете гори. Декому доведеться починати кар'єру з чистого аркуша. Рівень заробітків знизиться. Доведеться обмежувати себе в покупках. Намагайтеся не позичати гроші. Борги буде складно повернути.

Бережіть стосунки з коханими. Легкі флірти на стороні можуть спровокувати ревнощі. Залагоджувати сімейні чвари буде непросто. Самотні не матимуть відбою від шанувальників. Не спішіть освідчуватися. Вас легко можуть ввести в оману.

Турбуватимуть хвороби підшлункової залози і шлунка.

Мавпа (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Рік успішних кар'єрних зрушень. Негаразди долатимете з усмішкою. Найкращий час для початку бізнесу й запуску проектів. Вашим починанням не зможуть нашкодити ні підступи заздрісників, ні економічна криза. Обмежте дорогі покупки.

Влітку з'явиться можливість усамітнитися з коханими в романтичній подорожі. Час подумати про поповнення в родині.

Навесні перевірте свій організм, здайте всі аналізи і пройдіть необхідні обстеження. Можуть нагадати про себе захворювання видільної системи, хвороби спини або хребта. Не піднімайте важкого.

Півень (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Через захоплення роботою на вас чекає повага в колективі та збільшення зарплати. Уникайте участі в азартних іграх і лотереях. Можете багато заборгувати. Розплачуватися доведеться власними заощадженнями.

Ви станете залежним від партнерів. Не отримавши належної підтримки, шукатимете однодумців на стороні. Нові стосунки швидше розчарують. Будьте вірними коханим.

Стежте за харчуванням. Організм почне давати збої. З'являться проблеми зі шлунком. Запишіться в басейн або спортзал.

Собака (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Рік стане перевіркою на міцність. Не раз доведеться доводити, що ви недарма обіймаєте високу посаду. Навчіться згладжувати гострі кути і запасіться терпінням, інакше не уникнути серйозних проблем. Зробити хорошу кар'єру вдасться тим, хто працює поодинці. Люди, що присвятили себе творчості, будуть везучими і зможуть здобути популярність. Придбання авто чи нерухомості заплануйте на пізню весну.

Зустріти свою долю зможуть одиниці. Дивіться на партнерів без рожевих окулярів.

Крім алергії на деякі продукти і фармацевтичні препарати, турбуватиме біль у грудях.

Свиня (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

На вас чекає прибутковий рік. Позбудетеся вантажу, що заважав розвиватися раніше. Наполегливо рухайтеся до мети. До вас звертатимуться по поради колеги і друзі. Від вашого рішення залежатиме їхня доля. Заведете важливі для себе знайомства.

Обтяжливі стосунки краще розірвати. Будьте готові до знайомств і побачень. Сім'янинам краще утриматися від учинків, що нервуватимуть кохану людину. Ризикуєте залишитися на самоті.

Найкращий час позбавитися шкідливих звичок.

Пацюк (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Рік важкий, нервовий і конфліктний. Залишить по собі багато невирішених справ. Усі очікування приведуть до невдач. У складних ситуаціях виручатиме здатність самостійно приймати важливі рішення і розсудливість. Наполегливих чекає підвищення на посаді. Готуйтеся до понаднормових витрат у першій половині року. Але пов'язано це буде не з марнотратством, а з необхідністю поправити здоров'я. Намагайтеся не залізти в борги.

Не збільшуйте напруження і не розвивайте сімейні скандали. Відповідайте ніжністю і ласкою на всі претензії й докори коханих. Самотнім краще не заводити нових стосунків. Вони швидко розпадуться і принесуть багато страждань.

Приділіть увагу здоров'ю та відпочинку. Доведеться часто навідуватись до стоматолога.

Бик (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Братимете своєю діловою хваткою і працездатністю. Можете зробити кар'єру на управлінській та організаторській посадах. Будете багато заробляти. Можливе придбання нерухомості, але не для житла, а для збереження власних капіталів.

У любовних справах пощастить менше. Через скандали й докори можете втратити супутника життя.

Постійні стреси на роботі та в родині можуть спровокувати серцево-судинні захворювання. Через відсутність відпусток і перевтому порушиться сон.

Тигр (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Ви не бачитимете перед собою перешкод. Зможете впливати на маси й обіймати ключові посади. Багатьох насторожить ваш нахабний і зухвалий стиль роботи. Конкуренти займуть позицію очікування. Не час конфліктувати з керівництвом та з партнерами по бізнесу. Контролюйте свої емоції. Матимете шанси підписати вигідні контракти. Гроші будете витрачати з королівською щедрістю. Найбільші покупки на вас чекають улітку.

Багато часу поглинуть сімейні клопоти. Доведеться потурбуватися про батьків і своїх спадкоємців. Близьким бракуватиме вашої уваги. Через постійну зайнятість погіршаться стосунки з друзями.

Зайву вагу і проблеми з травленням можуть спричинити неправильний режим харчування і алкоголь. Наприкінці року є високий ризик травмуватися.

Кролик (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Початок року принесе успіх у кар'єрі. Особливо пощастить тим, хто займається продажами, постачанням і збутом, просуванням товарів і рекламою. Багато грошей потребуватимуть сім'я і навчання. Будьте обережні, якщо плануєте комусь надати позику. Можете стикнутися з шахраями. Не відмовляйтесь від відряджень. Вони підуть на користь.

Другу половину року присвятіть вирішенню побутових проблем і турботі про сім'ю. Серед нових знайомих може виявитися ваша половинка. Вдалий рік для створення сім'ї.

Через ослаблений імунітет можете захворіти на грип і застуду. Можливі ускладнення аж до запалення легенів.

Зараз ви читаєте новину «Сім'ї, створені 2013-го, не знатимуть проблем із грішми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути