Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 05:55

"Опівночі набрав мене і прошипів: "Рятуйте"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Сестри вийшли заміж, а мене ніхто не бере, — пише вінничанка Галина, 24 роки. — Старша Леся побралася з моряком із Туреччини. Пів року живе у Стамбулі. Коли він іде у плавання, Леся з дітьми переїжджає до нас. Молодша Іванка має на 15 років старшого чоловіка. У них є сімейний бізнес — дві кав'ярні. Я печу торти й тістечка на замовлення. Зустрічалася з хлопцем півтора року, але він покохав іншу. Потім із нею розійшовся, пробував мене повернути. Але я вже його не схотіла. Покинув раз, то й вдруге лишить. Більше йому не вірю. Нормального знайти не можу. Один п'є, іншого від гральних автоматів не відірвати".

Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник. Сканує долонею фото Галини. Вона має довге русяве волосся, голубі очі й родимку на підборідді.

— Якби захотіли, вийшли б заміж ще торік. Та боїтеся рутини. У березні в вашому оточенні з'явиться чоловік, який переверне уявлення про нудне сімейне життя. Відчуватимете себе бажаною і коханою. Він допоможе вам зробити справу прибутковою. До кінця року зареєструєте стосунки, а 2022-го народите сина.

"Ігор з'явився у моєму житті у вересні 2018-го, — пише 29-річна Ольга з Волинської області. — Заради нього покинула чоловіка. Познайомилися на роботі. Службовий роман розтягнувся на рік. Потім не витримала, про все розповіла чоловікові. З ним залишилася 5-річна донька. З Ігорем я відчула себе щасливою. Він щодня завойовував. Міг спинитися на багатолюдній вулиці і кричати, що кохає. Але у грудні торік його ніби хтось підмінив. Без пояснень зібрав речі й переїхав жити до іншої. Тієї ночі мені наснилося, що я з ним скута наручниками. Але до нас приходить колишня свекруха і мечем відрубує йому руку, а мене тягне за собою".

— Ігор не створений для шлюбу і сім'ї. Його цікавлять стосунки без обов'язків. Утік, бо злякався відповідальності. Не шукайте проблему в собі. Зрадником себе не вважає, бо дотримується принципу "живи тут і зараз". Ви почуваєтеся обдуреною і покинутою. Каєтесь, що зруйнували шлюб заради втіхи. Не жалкуйте, а спробуйте все повернути. Колишній знайде сили пробачити, та чи ви готові працювати над стосунками, які дали тріщину? Понад усе боїтеся самотності і зради. Свекруха допоможе повернутися у сім'ю.

"Два роки тому мало не втратила чоловіка, — пише 26-річна Оксана з Київської області. — Нам обом тоді було по 24. Вранці пішли на роботу. Повертаюся ввечері додому, а його нема. Телефон не бере. Звернулася в поліцію. Там заяви не приймають. Кажуть, чекати кілька днів. Знайомі не знають, де він. Одні говорять: "Не переживай. Може, напився. Проспиться і прийде". Дехто з родичів почав підозрювати, що він у коханки. Але Олег не такий. Я йому вірю. Опівночі набрав мій номер і прошипів у слухавку: "Рятуйте". Знайшли його на складі, куди відвозив товар. Був непритомний. Пролежав так дві доби. Диво, що вижив. Лікарі сказали, що переніс інсульт. Ледь виходила його. А тепер почали відбуватися дивні речі. Він ховає телефон. Поставив на ньому пароль. Носить із собою, навіть коли йде у туалет. Часто їздить у ­відрядження на кілька днів. Не витримала і спитала: "У тебе є інша?" Заперечує. Клянеться, що любить тільки мене".

Біоенергетик сканує долонею фото бороданя, який тягне санчата з двома хлопчиками в однакових шапках.

— Нема причин не вірити чоловікові. Про зраду тут не йдеться. Готує для вас сюр­приз. Скоро йому запропонують нову роботу. Зараз проходить тестування. Він достойний цієї посади, але конкуренти теж не слабкі. Підтримайте його ініціативу змінити професію й почати все з нуля. Бог дав йому шанс стати на ноги. Молодий організм швидко відновився після інсульту. Якщо не хочете, щоб це повторилося, уникайте стресів.

"З чоловіком живемо у шлюбі 14 років, — розповідає у листі рівнянка Галина, 37 років. — Маємо троє дітей, квартиру, машину, хороші роботи. Але сімейне життя не складається. Мене переслідує відчуття, що в нього є інша. У нас чотири місяці не було сексу, а він навіть не дивиться в мій бік".

Біоенергетик запалює свічку. Обводить нею навколо фото чоловіка у джинсовій сорочці й жінки у лляному сарафані. Обоє у сонцезахисних окулярах.

— Підозрюєте у зраді, бо кілька років тому застукали на гарячому. Любовна переписка з колегою тоді мало не зруйнувала шлюб. Зараз про службовий роман не йдеться. Нема сексуального потягу через проблеми в бізнесі, непогашені кредити й цілодобову заклопотаність. Чоловік шкодує, що подався в аграрну справу. Але навесні справи підуть краще. Добре продаватиметься насіння. Влітку порадують врожаї.

Зараз ви читаєте новину «"Опівночі набрав мене і прошипів: "Рятуйте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути