вівторок, 03 вересня 2019 06:55

В Олега Трохименка залишилися дружина й донька

Автор: ФОТО З САЙТА ZIK.UA
  Киянин Олег Трохименко працював на керівних посадах в органах безпеки. З травня 2018-го був представником Уповноваженого Верховної Ради з прав людини
Киянин Олег Трохименко працював на керівних посадах в органах безпеки. З травня 2018-го був представником Уповноваженого Верховної Ради з прав людини

20 серпня помер 50-річний Олег ТРОХИМЕНКО — представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у справах захисту прав військовослужбовців.

"Олег Владиславович був більше, ніж моїм представником у справах захисту прав військовослужбовців. Він був моїм однодумцем, братом, надійним плечем і під час поїздок на лінію розмежування, і під час судів, де ми разом боролися за свободу наших громадян, перебуваючи на території країни-агресора", — написала у "Фейсбуку" омбудсмен 59-річна Людмила Денісова.

Трохименко закінчив Київське вище військове авіаційне інженерне училище та Національну академію Служби безпеки України. Працював на керівних посадах в органах безпеки.

З травня 2018-го був представником Уповноваженого ВРУ з прав людини. Займався звільненням і поверненням із полону в РФ українських військових моряків. Був одружений, мав доньку.

"Він завжди рухався вперед, здобував нові знання, відкривав нові горизонти й мотивував людей навколо себе прагнути більшого. Це приклад людини, яка брала від життя все. Мені та людям, яким він допомагав, бракуватиме його неймовірної підтримки, позитиву та шаленої життєвої енергії", — додала Денісова.

Зараз ви читаєте новину «В Олега Трохименка залишилися дружина й донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути