пʼятниця, 21 жовтня 2011 10:26

Щоб таланило, у нове житло переїжджають восени і взимку

Автор: МАЛЮНОК: ДМИТРО СКАЖЕНИК
 

— Переїжджати на нове місце краще восени або взимку. Це найкращі пори року, аби починати щось нове, — каже київський знавець фен-шую 36-річний Артем Поліщук. Підпалює три ароматизовані палички, з ними обходить свою двокімнатну квартиру на столичній Русанівці.

— Так двічі на день я викурюю з оселі негативну енергетику. Тим, хто переїздить навесні або влітку, може не таланити — труби ламатимуться, проводка горітиме. У цей час активізуються сили зла та розпусти, можуть чудити в квартирі, доки не освятите її.

У нову квартиру не можна перевозити старі, поламані та зношені речі. Ганчірку для підлоги краще купити нову, а порване взуття спалити. На смітник його і білизну викидати не можна, на них легко зробити порчу.

— Свою квартиру я купив у вересні 2006-го в бабки-відьми. Вона тут яйцями викачувала, порчі знімала. Перше, що я зробив, утворив протяг, аж засвистіло в кутках. Сам утік у ванну, повідкручував там крани з водою. Стічна вода проганяє застійну енергію, розчиняє образи і змиває сварки.

Радить переночувати у квартирі, навіть якщо ви не повністю перевезли свої речі.

— Якщо не можете, залишіть свою нічну сорочку або піжаму. Ліжко або диван поставте на місці, де раніше спали діти, якщо вони були здоровими. Там ніколи не снитимуться страхіття, на ранок почуватиметеся бадьорими.

Якщо розпочинаєте ремонт, дотримуйтеся символіки кольорів. Золотий і фіолетовий принесе багатство. Рожевий і червоний — любов. Синій і сірий приверне успіх у бізнесі. Жовтий і зелений — здоров'я. Срібний і білий закличе хороших гостей і друзів.

Новосілля краще влаштувати в перші вихідні після переїзду. Запросіть лише найближчих людей.

— Слідкуйте, щоб ніхто з гостей нічого не забув і не залишив у вашій кімнаті. Не дозволяйте сідати на ваше ліжко, запропонуйте стільці й диван. Ліжко поглинає в себе думки і бажання людей.

Заберіть із собою старий віник

П'ять порад, як вдало вселитися в нове житло, дає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 46 років.

1. Обов'язково візьміть із собою старий віник. Це допоможе перенести свого домовика. Залишати совок, швабру або віник чужим людям не можна — вони можуть відібрати благополуччя і достаток.

2. Не переселяйтеся в середу. Цього дня не можна починати нову справу. Скоро зміните цю оселю, прижитися з сусідами буде непросто.

3. Обкуріть помешкання сушеним звіробоєм, маслом лаванди. Запаліть свічку з церкви. Із нею пройдіться по периметру двічі: спочатку проти годинникової стрілки, щоб спалити накопичений негатив, потім за годинниковою.

4. Впустіть першим кота або собаку. Тварини відчувають сприятливі місця. Кішка вмоститься на місце з негативним зарядом, аби перейняти їх на себе. Куди ляже пес, ставте колиску або ліжко.

5. Над входом повісьте підкову кінцями догори, щоб накопичувалося добро і гроші. Там, де підкова висить донизу кінцями, все добре спливатиме.

 

Зараз ви читаєте новину «Щоб таланило, у нове житло переїжджають восени і взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути