четвер, 22 січня 2009 20:54

У день сонячного затемнення складайте плани на цілий рік

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

26 січня о 9.55 настане рік Жовтого Земляного Бика. Це другий рік 12-річного циклу за східним календарем. У 2009-му він особливий: його початок збігається із затемненням Сонця та новим місяцем.

— Зловісна чорна енергетика під час затемнення впливатиме на все живе на Землі, — каже провідний астроном Вінницького планетарію Марія Левченко, 66 років. — Це буде кільцеподібне, дуже рідкісне затемнення. Місяць опиниться за 402 тисячі кілометрів від Землі, його диск закриє 92 відсотки сонячного диска. Затемнення буде видно в Австралії, на Мадагаскарі, в Індонезії та над Індійським океаном. Ширина смуги затемнення сягне 280 кілометрів. Триватиме воно 7 хвилин 54 секунд. Це дуже довго, якщо порівняти, що торік 1 серпня затемнення закінчилося через дві з половиною хвилини. А бувають і кількасекундні затемнення.

Марія Левченко каже, що затемнення — особливий час нашого життя, коли можна розплутати вузли долі або затягти їх іще сильніше. Тому впродовж трьох днів до і після затемнення краще не приймати відповідальних рішень. Попри негативний момент, багато хто може позбутися хвороб, шкідливих звичок і комплексів.

— Для цього слід провести відповідний ритуал, — продовжує Марія Федорівна. — Треба приготувати дві склянки води, дзеркало і свічку. За годину до затемнення повільними ковтками випийте склянку води. Потім приймайте контрастний душ, запаліть свічку і подумайте, від чого хочете позбутися. За 10 хвилин до затемнення подивіться в дзеркало і лягайте головою на схід. Постарайтеся подумки побачити своє відображення у дзеркалі. Спостерігайте, як воно позбавляється від самотності, невдач у коханні, депресії, кризи. Коли відображення стиснеться і стане чорною кулькою, всередині нього повинна спалахнути блакитна або фіолетова крапка. Після цього подумки відштовхніть темну кульку від себе подалі. Устаньте, пальцями загасіть свічку, знову прийміть контрастний душ і після всього повільно випийте ще одну склянку води. Відчуєте себе оновленими, чистими, вільними. Але нікому не розповідайте про ритуал і свої плани на майбутнє, інакше вони не здійсняться.

Упродовж трьох днів до і після затемнення краще не приймати відповідальних рішень

26 січня Марія Левченко не рекомендує починати нові справи. А ось планувати, закладати програму на рік варто саме в цей день.

— Подумайте позитивно, що вам необхідно мати для щастя і добробуту, — радить астролог. — Не згадуйте свої невдачі. У цей день випромінювання думок і слів настільки великі, що ненароком сказане слово, навіть думка можуть внести негативні зміни у ваше життя. Не сердьтеся, не сваріться, інакше матимете конфліктні ситуації цілий рік. День сприятливий для поїздок і подорожей.

По-різному впливатиме сонячне затемнення 26 січня на представників різних знаків зодіаку. Вкрай несприятливий цей день для Овнів, Тельців, Дів, Скорпіонів і Водоліїв. Раки та Стрільці знайдуть цікаві ідеї, але не варто поспішати реалізовувати їх. А ось Терези матимуть успіх у коханні та творчій діяльності. Козерогам пощастить у фінансових справах. Зможуть реалізувати найсміливіші плани Риби. Для Левів цей день ідеальний для інтелектуальної роботи та проведення ділових переговорів. Розпочаті справи супроводжуватимуть Близнюків цілий місяць, а можливо, і до грудня.

2009-го будуть чотири місячні затемнення: 9 лютого, 7 липня, 6 серпня та 30 грудня. Дуже важливо в ці дні не приймати доленосних рішень, щоб не мати додаткових проблем у найближчі 18 років. У ці дні бажано навести порядок у всіх справах, уникати конфліктів, не подорожувати літаками, із відповідальністю ставитися до своїх обов"язків і здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «У день сонячного затемнення складайте плани на цілий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути