четвер, 16 вересня 2021 05:25

Юрія Коробкіна рятували дві бригади медиків

Провели дев'ятини за бізнесменом із Вінниці 64-річним Юрієм КОРОБКІНИМ. 24 серпня відірвався тромб. За місяць до цього видалили грижу.

— Мабуть, вплинув наркоз. Дві бригади його рятували, але запустити серце не змогли, — говорить товариш 72-річний Семен Ханук.

Юрій Коробкін був комерційним директором товариства "Південний Буг". Керував компаніями "Медікор", "АК-УКРГРАНІТ-2", "Біг Таун", Укржитлосервіс, "Панкор".

— Справжніх підприємців дуже мало, а реальних — ще менше. Юрій Коробкін був саме такий. Він розумів, що потрібно весь час трансформуватися. Охоче ділився досвідом ведення бізнесу, — говорить партнер Віктор Манін.

2020-го Коробкін став радником міського голови з питань розвитку економіки громади й підприємництва.

— Юрій ще на зорі української незалежності став у Вінниці першопрохідцем у готельно-ресторанному та торговельному бізнесі. Завжди активний, небайдужий і щирий, — каже мер Вінниці Сергій Моргунов, 53 роки.

Бізнесмен заснував баскетбольний клуб "Баско". Нещодавно був обраний головою міської федерації баскетболу. З дружиною Людмилою виховали доньку Олену та сина Миколу. Онуці Алісі 14 вересня виповнився рік.

— Знайома з ним років 25. Був завжди оптимістичний і мудрий. Вразило, як виховував своїх дітей. Маючи гроші, примушував не просто працювати, а важко працювати. Щоб знали, що добробут не падає з неба, — говорить професорка Вікторія Родінкова.

Із Юрієм Коробкіним прощалися в залі обласної філармонії "Плеяда". Поховали на кладовищі в Пироговому біля батька.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Коробкіна рятували дві бригади медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути