середа, 08 серпня 2007 15:29

Юрій Кот відкрив шлюбне агентство

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Телеведуча Світлана Леонтьєва — в сукні від дизайнерки Стелли Шаховської. На відкритті весільного агентства Світлана жартома взяла шлюб із колегою Юрієм Котом
Телеведуча Світлана Леонтьєва — в сукні від дизайнерки Стелли Шаховської. На відкритті весільного агентства Світлана жартома взяла шлюб із колегою Юрієм Котом

1 серпня в Києві ведучий програми "Все для тебе" на телеканалі "Інтер" Юрій Кот, 31 рік, відкрив шлюбне агентство. 10 працівників фірми організовують весілля: замовляють авто, банкетні зали, шоу-програми, вибирають обручки, шиють весільне вбрання. З агентством погодилися працювати дизайнерки Діана Дорожкіна та Стелла Шаховська. Актор Володимир Горянський обіцяє взятися за роль тамади.

Юрій Кот хвалиться "ГПУ", що за тиждень отримав два замовлення.

— У Катерини та Едуарда весілля буде 15 серпня, — каже він про клієнтів. — Весільну сукню нареченій пошиє Стелла Шаховська, а обручки наречені мають свої.

У другої пари, Ганни та Артема, Кот працюватиме тамадою.

На відкритті агентства Юрій вирішив жартома одружитися. Його обраницею стала колишня ведуча телеканалу "Інтер" Світлана Леонтьєва. "Наречена" була в довгій кремовій сукні, а "наречений" — у білому костюмі, червоній сорочці та білій краватці.

— Це моє третє весілля, — сміється Леонтьєва. — Від нового чоловіка хочу багато пухнастих котиків.

Юрій Кот зізнається "ГПУ", що розлучений. Але має даму серця Олесю. Від першого шлюбу в нього є син-школяр Сашко.

На відкриття агентства прийшов хореограф Дмитро Коляденко — колишній бойфренд співачки Ірини Білик.

— Знайдеш наречену з габаритами 90–60–90, одразу клич мене, — пропонує він Юрієві Коту. — А поки що я готовий продати свою сперму.

На "весіллі" Юрія Кота і Світлани Леонтьєвої пригощали суші, гігантськими бутербродами з червоною ікрою, пропонували шампанське з дволітрового келиха.

Наприкінці церемонії Леонтьєва кинула з балкона кілька весільних букетів — аби вистачило для усіх присутніх жінок. 12-річна співачка Аліна Гросу, яка прийшла з матір"ю, спіймала три.

Агентство "Все для тебе" може влаштувати весілля в повітрі, під водою, у соляній шахті. Це коштуватиме від $7 до 10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Кот відкрив шлюбне агентство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути