четвер, 17 лютого 2022 00:30

Юлія Мендель зустрічається із екс-заступником міністра економіки

Автор: Instagram Юлії Мендель
  Юлія Мендель і Павло Кухта кілька років приховували стосунки. Спільні світлини виставили в соціальну мережу в День святого Валентина
Юлія Мендель і Павло Кухта кілька років приховували стосунки. Спільні світлини виставили в соціальну мережу в День святого Валентина

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського 35-річна Юлія МЕНДЕЛЬ зустрічається з експрограмним директором партії "Голос" Павлом КУХТОЮ, 36 років. З ним опублікувала в соцмережі романтичну фотопідбірку.

— Мій партнер — публічна людина, — говорила Юлія Мендель на початку року. — Звісно, краще ми самі розкажемо нашу історію, ніж це розповість якийсь таб­лоїд. Коханий готовий розкрити всі карти, а я — ні. Хвилююся, що кількість негативу, що спрямована на мене, може перейти на нього. Є відчуття, якщо ми вийдемо в публічну площину, це вплине на сприйняття нас людьми. Ми з ним із різних політичних таборів. Тому мені боязко.

Павло Кухта раніше працював економічним журналістом. Був радником міністра фінансів і прем'єр-міністра. 2019-го балотувався до Верховної Ради від партії "Голос". Перед виборами реєстрацію скасував за власним бажанням. Став програмним директором партії, відповідав за розробку її програми. З вересня 2019 року був першим заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова. Кухта розлучений. З ексдружиною Катериною має доньку Ярославу.

Юлія Мендель була прессекретаркою президента з червня 2019-го по липень 2021 року. За цей час кілька разів потрапляла в скандали. В ефірі одного з каналів заявила, що "Росія не є монополістом на російську мову.., а в Україні є своя російська українська мова". Під час зустрічі Володимира Зеленського із президентом Франції Емманюелем Макроном вдягнула атласну спідницю, а сонцезахисні окуляри повісила собі на груди. Експерти з етикету називали такий дрескод неприпустимим. Коли Зеленський хворів на коронавірус, у соцмережі написала: "На жаль… Президент почувається добре". Пішла з посади нібито через проблеми зі здоров'ям.

— За два роки роботи схудла на 8 кілограмів. Здоров'я погіршилося. У мене навантаження було в рази більше, ніж у будь-якого іншого прессекретаря, і це далося взнаки. Лікуюся вісім місяців і відновилася тільки відсотків на 80, — говорила Мендель.

Після звільнення Юлія веде відеоколонку в програмі "Реальна політика" на каналі "Україна24". Торік видала книжку "Кожен із нас — президент". Нещодавно зізналася, що раніше отримала пропозицію знятися для українського випуску американського журналу "Плейбой".

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Юлія Мендель зустрічається із екс-заступником міністра економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути