четвер, 02 вересня 2010 05:12

Юлія Кавтарадзе цілувалася з пітоном

Юлія Кавтарадзе, 24-річна солістка гурту "НікітА", два тижні відпочивала у Таїланді:

— Я спробувала традиційний тайський масаж і поцілувала змію. Їх там дуже багато. Більшість отруйні. Тамтешні запевняють, що поцілунок змії приносить удачу і процвітання в бізнесі. Заплющила очі, щоб не було страшно, коли цілувала пітона.

Каже, тайці кілька разів намагалися її обманути.

— Коли хочуть надурити, мило усміхаються. На базарі в одного торговця купляла шовкове парео. Він назвав мені ціну втричі вищу, ніж у найдорожчих паризьких бутиках. При цьому усміхався і говорив  компліменти. Більшість жителів їздять на триколісних моторолерах із кабінкою під дахом-тентом. Машиною — важко. Дороги постійно ремонтують чи розширюють. Екскурсовод радив нам ходити пішки.

Запам"ятала кілька слів тайською.

— "Санук" — задоволення, "сулай" — краса, "сабай" — класно. Ці слова вивчила, як ходила на екскурсію до буддійського храму. Жінкам там треба обережно поводитися: не дозволено торкатися ченця чи його тоги, сидіти навпроти нього. Якщо жінка має щось передати ченцеві, він повинен розстелити край своєї тоги на столі чи підлозі. Треба низько нахилитися і покласти приношення. Ченці їдять раз у день — до полудня. Решту часу вчать священні тексти і медитують.

24-річна співачка Альоша (справжнє ім"я Олена Кучер. — "ГПУ") разом із цивільним чоловіком Вадимом Лисицею відпочивала в горах поблизу карпатського курорту Буковель.

— Блукали лісом, збирали гриби, плавали у басейні, каталися на квадроциклах і смажили шашлики, — розповідає Вадим. — Хотіли рибалити, але для цього треба було їхати кілометрів із 50 по карпатському серпантину. Там була найближча водойма.

Під час прогулянки на Альошу напав бик.

— Ми гуляли гірською стежкою. Альоша йшла попереду, рвала польові квіти. Раптом на неї побіг бичок, якого випасали місцеві. Зупинився й почав їсти її букет. Альоша перелякалася. Я стукнув бичка прутиком по носі. Він розвернувся й пішов на галявину пастися.

Співачка розхвалює вовняні шкарпетки. Каже, придбала на відпочинку:

— Тепер холоди нам не страшні. Одягну шкарпетки, візьму чашку з чаєм і у кріслі читатиму книжку. Для рідних купили теплі безрукавки та капці. Все ручної роботи, а головне — натуральне.

Наприкінці серпня співачка 15-річна Аліна Гросу з батьками подорожувала Європою:

— За вісім днів була у п"яти країнах: Франції, Люксембурзі, Словаччині, Австрії та Німеччині. У Париж з"їздила, щоб побувати у "Діснейленді". Відвідала Лувр. Думала, що "Мона Ліза" — це величезне полотно, а виявилося, це невеличка картина. Покаталася у паризькому метро. Воно найстаріше у світі. Там понад 300 станцій — можна заблукати. У підземці їздять усі парижани, незалежно від статусу.

Юлія Кавтарадзе на поїздку витратила $2 тис., Альоша — 5 тис. грн, Аліна Гросу — $1 тис.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавтарадзе цілувалася з пітоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути