Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 00:30

Юлія Балаєва кинула пити

Автор: фото з сайта www.tv.net.ua
  Киянка Юлія Балаєва живе у квартирі в центрі столиці. Житло винаймає з подружками
Киянка Юлія Балаєва живе у квартирі в центрі столиці. Житло винаймає з подружками

27-річна Юлія Балаєва перемогла у телевізійному проекті "Від пацанки до панянки". У шоу брали участь 14 дівчат. Їх на дев'ять тижнів зачинили у будинку під Києвом, аби відучити від чоловічих манер і шкідливих звичок, навчити доглядати за собою, танцювати й готувати. За призові гроші на три з половиною місяці Юлія поїхала до Індії.

— Спочатку мені запропонували навчання в Лондонській школі. А я собі подумала: "Лондон — найдорожча столиця Європи, що я там буду робити?". Тому взяла гроші й поїхала в Індію. Мені вистачило на тримісячну подорож, і залишилося на ще один раз, — розповідає переможниця в своїй квартирі в центрі столиці, яку винаймає з друзями.

У її кімнаті є матрац, стіл і нетбук. Юлія у білій футболці та шортах. Коротко стрижена, в окулярах і без макіяжу.

— У Києві мене не було три місяці, але на вулицях усе одно впізнають. Один раз навіть автограф узяли. Мене це лякає. Люди не думають про те, що в державі робиться. У них душа болить за Маріанну, одну із фіналісток проекту. Вона не вміла добре читати, бо вчилася тільки у початковій школі.

Питаю, як пройшла кастинг на проект.

— Хтось із моїх знайомих порекомендував мене як справжню пацанку. Я ходжу в джинсах, каблуків не ношу, не фарбуюся. Навіть очей не підводжу тушшю і губи не крашу. До того ж мені тоді було скучно, а продюсери так заманювали. Казали, що буде джакузі. Але до нього так і не дойшло. Ми у гольф грали, на конях каталися, вчили французьку. Я після проекту продовжую її вивчати сама. Ще я навчилася стежити за осанкою. Бо горбилася сильно. Перестала їсти м'ясо і випивати.

— Коли була в Індії в медитаційному таборі, не палила 11 днів. Перші два дні було зле, а потім прийшло наче якесь звільнення. Курити не хотілося зовсім. Але знову почала.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Балаєва кинула пити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути