Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 01:29

Українська красуня одягне на конкурсі "Міс Всесвіт-2010" сукню з колосків

Автор: фото з сайта tabloid.pravda.com.ua
  Модель Ганна Пославська представлятиме Україну на конкурсі ”Міс Всесвіт-2010”
Модель Ганна Пославська представлятиме Україну на конкурсі ”Міс Всесвіт-2010”

5 серпня модель 23-річна Ганна Пославська вилетіла у Лас-Вегас представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2010". Він розпочнеться 23 серпня. В Америці її зустріла екс-модель 29-річна Олександра Ніколаєнко. Вона допоможе підібрати гардероб та оплатить його.

— На конкурс Анна повезе сукню зі справжніх колосків, — розповідає організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" 28-річна Анна Філімонова. — Вийде в ній під час презентації національних костюмів. Над цим платтям дизайнер Марина Асаулюк працювала чотири місяці. Кожен колосок пришитий вручну на каркас із тканини. Переживали, що вони колотимуться, тому хотіли залакувати. Але вони так природно лягли, що вирішили не чіпати. Сукня не поміщається в жодну валізу. Анна везтиме її загорнутою в пакет у руках.

Зачіску зробила стиліст Віолетта Шевченко. Зі штучного волосся виготовила товсту косу, яка одягається, наче корона.

Плаття шили чотири місяці

— Ми вирішили відійти від стандартних національних костюмів і показати щось зовсім оригінальне, — каже Філімонова. — Ніякої політики в цьому немає.

Ганна Пославська привезла до Америки картину "Соняшники". Вона вишивала її хрестиком 10 місяців. Спробує продати виріб на аукціоні, кошти від якого підуть на допомогу людям, хворим на СНІД.

Олександра Ніколаєнко запросила Ганну на цілий день у свій спа-центр.

— Конкурс краси — велике шоу, де за кожним кроком дівчат стежать телевізійники та агенти. Три тижні дівчата мають бути максимально привітними, добрими і слухняними. За найменший непослух можуть вигнати. На моїй пам"яті одну дівчину відрахували за плавання в басейні з розпущеним волоссям. Організатори просили його зв"язувати, щоб волосини не забивали каналізацію.

Зараз ви читаєте новину «Українська красуня одягне на конкурсі "Міс Всесвіт-2010" сукню з колосків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути