пʼятниця, 09 січня 2009 20:15

Українка Ліліана Чудінова взяла шлюб із Лотаром Маттеусом

Автор: фото: reuters/Alex Grimm
  Німецький футбольний тренер Лотар Маттеус із українською моделлю Ліліаною Чудіновою на вечірці у Дюссельдорфі через місяць після знайомства у листопаді 2007 року
Німецький футбольний тренер Лотар Маттеус із українською моделлю Ліліаною Чудіновою на вечірці у Дюссельдорфі через місяць після знайомства у листопаді 2007 року

47-річний німецький футбольний тренер Лотар Маттеус одружився з українською моделлю Ліліаною Чудіновою, 21 рік. Церемонію влаштували 1 січня в Лас-Вегасі, США.

На весілля Ліліана вдягнула різнокольорову сукню, а Лотар — сірий костюм з яскравою краваткою.

— Наречена обов"язково має одягти білу сукню, — каже Чудінова. — Тому влітку відзначимо цю подію ще раз — зробимо пишне весілля для друзів у Німеччині.

Пара познайомилася восени 2007-го під час пивного фестивалю Октоберфест у Мюнхені. До нового року Ліліана переїхала з Маттеусом жити в Ізраїль, де Лотар тренує футбольний клуб "Маккабі". Українка вчиться в ізраїльському університеті на журналіста, працює фотомоделлю. Житимуть у Тель-Авіві в дипломатичному кварталі в апартаментах площею 200 кв. м.

У Маттеуса це четвертий шлюб. Із першою дружиною Сільвією футболіст прожив 11 років, мають доньок Алісу та Віолу.  За народження першої доньки подарував дружині діамантове намисто, а за другу — яхту, яку назвав її іменем. Заради чоловіка Сільвія покинула навчання в престижному університеті міста Гейдельберґ у Німеччині й переїхала в Мілан. В Італії родина жила на розкішній віллі з цілодобовою охороною. Через кілька років футболіст познайомився з телеведучою Лолітою Морено, яку за вроду називали "королевою Альп". На конкурсах "Міс світу" та "Міс Всесвіт" італійка зайняла третє місце. П"ять років пара зустрічалася таємно. Коли дружина Маттеуса дізналася про зради, пішла від нього з дітьми. Батьки Лотара не підтримали новий вибір сина.

Наречена обов"язково має одягти білу сукню

— Цей ідіот заради легковажної дівки покинув прекрасну дружину і матір, — скаржилася мати футболіста Катаріна.

Після розлучення Сільвія отримала три мільйони марок, будинок у Мюнхені та віллу на австрійському гірськолижному курорті Кітцбюель. Щомісяця Маттеус виплачував колишній дружині 20 тис. марок аліментів.

Яхту "Сільвія" Маттеус перейменував на "Лоліту". Із телеведучою він одружився 1994-го. У шлюбі пара прожила п"ять років. Мають сина Лоріса.

— Лотар — чоловік дії, але нам бракувало спілкування, — пояснила Лоліта.

Третьою дружиною Лотара була сербка Мар"яна Костич. Маттеус тоді саме був тренером  футбольного клубу "Партизан". Пишне весілля за сербським звичаєм влаштували на кораблі, що плив Дунаєм. У шлюбі пара прожила два роки. Дітей не мали.

Ліліана Чудінова не переймається сімейним минулим Маттеуса:

— Наше кохання буде вічним. Я дивлюся лише в майбутнє і не озираюся.

Зараз ви читаєте новину «Українка Ліліана Чудінова взяла шлюб із Лотаром Маттеусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути