пʼятниця, 11 травня 2012 05:00

Удова Динаміта продає будинок за мільйон

42-річна Ірина Турчинська, вдова шоумена і бодибілдера Володимира Турчинського, через два з половиною роки по смерті чоловіка почала розпродувати його майно. На ці кошти придбала квартиру в Москві.

— Виставила на продаж триповерховий будинок під містом Ногінськ Московської області, — каже рієлтор агентства нерухомості. — За нього править мільйон доларів. Готова скинути ціну на 100 тисяч. Уже є з десяток покупців. Це недорого для триповерхівки на 300 квадратних метрів з якісним ремонтом і дизайнерським інтер'єром. У будинку кілька спалень, вітальні, робочий кабінет, гостьова, дитяча і навіть кінотеатр.

Котедж за півроку до смерті Володимир записав на дружину. Мати актора проти того, аби дім, зведений її сином, невістка виставляла на продаж.

— Володимир вклав душу в цей будинок, — згадує Ніна Миколаївна. — Син так любив це місце. Поряд є озеро і церква. Будівництво затягнулося на шість років. Увесь цей час Володя ходив у місцевий храм, товаришував із тамтешнім священиком. У цій церкві він вінчався з дружиною, хрестив дочку Ксюшу. Там же його відспівали. Поховали на місцевому кладовищі поряд із могилою вітчима.

Кажуть, удова актора продає особняк, бо не має за що його утримувати.

Володимир Турчинський помер на 48-му році життя від серцевого нападу в грудні 2009-го. Виступав під псевдонімом Динаміт у телешоу "Бої гладіаторів". Був майстром спорту з дзюдо і самбо, чемпіоном СРСР з американського футболу. Знявся у стрічках "Небесний роман", "Найкращий фільм", у серіалах "Спецназ", "Солдати", "Татусеві доньки". Тричі був одружений. Мав двох дітей від першого і третього шлюбів. Найменшій Ксенії 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Удова Динаміта продає будинок за мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути