Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2010 15:23

У вусі британця знайшли зуб

Британець 47-річний Стівен Герст 33 роки відчував постійний біль у вусі. Під час чергового обстеження медсестра пінцетом витягла з його вуха зуб.

— Вона була приголомшена. Їй аж мову відібрало. Нарешті сказала, що повірити не може, й показала мені зуб. За 20 років роботи такого ще не бачила, — розповідає Стівен.

Молочний зуб Герст міг випадково заштовхати собі у вушний канал у дитинстві. Йому боліло з 14 років. Лікарі не могли збагнути, чому.

— Стівен мучився від болю та інфекцій, відколи я його знаю. Через це йому постійно призначали антибіотики, — каже його дружина Деніз, 43 роки.

— Часом я аж кричав. У вусі весь час страшенно шпигало, — згадує Герст. — Коли я був молодший, мав звичку сідати й товктися головою об стіну — так те вухо мені допікало. Звідки у ньому взявся зуб, не знаю.

Знахідку британець хоче зберегти як сувенір.

— Я майже не чую на праве вухо, барабанна перетинка порвалася. Однак головне, що біль минув. Це дивовижа. Чому зуб не помічали всі ці роки, я вже ніколи не дізнаюся. Але вдячний персоналу лікарні за те, що вони знайшли його. Краще пізно, ніж ніколи.

Зараз ви читаєте новину «У вусі британця знайшли зуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути