Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 16:39

У небезпечному кліпі Валерія знялася без дублерів

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  39-річна співачка Валерія з’явилася в російському шоу-бізнесі 17 років тому. Перший її альбом був англомовний. Після пісень ”Самолет” та ”Обычные дела” співачка стала популярною. Відтоді вона випустила дев’ять альбомів. Валерія 12 років прожила у шлюбі з
39-річна співачка Валерія з’явилася в російському шоу-бізнесі 17 років тому. Перший її альбом був англомовний. Після пісень ”Самолет” та ”Обычные дела” співачка стала популярною. Відтоді вона випустила дев’ять альбомів. Валерія 12 років прожила у шлюбі з

У п"ятницю 39-річна російська співачка Валерія приїхала до Києва зніматися у кліпі на пісню "Счастье на куски". Його створює кліпмейкер Алан Бадоєв, 26 років.

Знімають у першому павільйоні "Київнаукфільму". За сюжетом героїня потрапляє в автокатострофу. Від каскадерів і дублерів Валерія відмовилася, тож усі трюки виконує сама — перевертається на машині, падає з хмарочоса. "Ягуар", у якому вона їде, ставлять на триметровий постамент і чіпляють до стелі тросами. Автомобіль починають нахиляти, несподівано він перекидається і ледь не падає вниз. Але зависає на тросах.

Помічники кидаються до співачки і витягають її з авто.

— Я боюся висоти, — зізнається Валерія. — Йося (чоловік і продюсер співачки 38-річний Йосип Пригожин. — "ГПУ") не дозволяв мені зніматися в трюках, доки Алан не виконав їх усі сам, аби довести, що це — безпечно.

Валерія скаржиться, що в кліпі "Квіти" змушена була ниряти в басейн з крижаною водою.

— А в іншому мала співати в ліжку. Його треба було добре освітлювати, тож режисер поставив під ліжко потужні прилади. Мені попекло ноги, — розповідає вона.

— Такої кількості спецефектів я не робив ще в жодному з кліпів, — хвалиться режисер Алан Бадоєв. — Я ще її стрибати змушу.

Своє життя Валерія застрахувала в компанії "Екстрім бразерс".

— Її клієнтам таланить, із ними ще не траплялося нещасних випадків. Я чомусь вирішила, що й для мене все завершиться благополучно, — каже Валерія.

У павільйоні зимно, з рота йде пара. Співачка ходить у легенькій синій шовковій сукні з оголеною спиною. Час від часу кашляє. Чоловік приносить їй чорне пальто й накидає на плечі.

Біля входу охайна жіночка пропонує чай, каву та фрукти. Йосип Пригожин підходить до неї, обминаючи чергу.

— Я ж просив зробити чай півгодини тому, де він? — невдоволено каже буфетниці.

— Може, щось поїсте, — розгублено пропонує жінка.

— Давайте голубці. Поки Лєра не бачить, буду обжиратися, — бере тарілку і йде до гримерки. 2005-го він схуд на 20 кг, щоб подобатися дружині.

15 грудня пара знову прилетить до Києва — знімати ще один кліп.

— Скільки років їжджу в Україну, а в Лаврі жодного разу не був. Поїдемо до Лаври прямо з літака, — говорить чоловік Валерії.

2008-го співачка збирається розпочати кар"єру в Західній Європі. Для цього пара винайняла двокімнатну квартиру в Лондоні. У січні там вийде новий альбом Валерії "Аут оф контрол" ("Поза контролем"). Дітей — 14-річну Аню, 13-річного Артема та 9-річного Арсенія — співачка залишить з нянею в Москві.

Йосип пояснює, що до Лондона вони переберуться не назавжди. Житло в англійській столиці поки що не купуватимуть.

— Хтозна, як нас сприймуть в Європі, — міркує він. — Побудемо там рік. Хочемо показати себе і Росію з іншого боку.

Зараз ви читаєте новину «У небезпечному кліпі Валерія знялася без дублерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути