Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 08:20

У Насті Приходько пологи почалися на Всеношній

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Співачка Анастасія Приходько перед концертом ”95 кварталу” в палаці ”Україна” їсть морозиво. Вона на на п’ятому місяці вагітності
Співачка Анастасія Приходько перед концертом ”95 кварталу” в палаці ”Україна” їсть морозиво. Вона на на п’ятому місяці вагітності

На Великдень, 4 квітня, у столичному пологовому будинку N7 співачка 22-річна Анастасія Приходько народила дівчинку. Пологи пройшли без ускладнень. Вага новонародженої 3100 г, зріст — 50 см.

— Увечері перед Пасхою Настя пішла на всеношну в Києво-Печерську лавру, — розповідає піар-менеджер співачки Марія Гольдман. — Уночі в неї почалися перейми. Тривали 7 годин. Дівчинка з"явилася на світ о сьомій ранку.

Чоловік Анастасії Приходько — бізнесмен із Абхазії Нурік Кухілава, 24 роки, чекав у пологовому, але до палати не заходив.

Анастасія познайомилася з Нуріком у своїх друзів. Був із дівчиною, на пальці мав золоту каблучку. Приходько вирішила, що він одружений. Удруге вони зустрілися в одному з одеських ресторанів. Нурік ішов за Настею до готелю, в якому вона зупинилася. Відтоді почали зустрічатися.

Одружитися планують через півроку, коли дитина зможе сидіти. Наприкінці минулого року вони купили обручки. Настя вибрала собі з білого золота з п"ятьма діамантами по 1,5 карата вартістю 67 932 грн.

Доньку назвати хоче Наною. За хрещеного батька беруть продюсера Костянтина Меладзе. Хто буде хрещеною, ще невідомо.

Настя поправилася на 15 кілограмів. Але в нашому роду всі швидко скидають вагу

— Я розплакалася, коли дізналася, що донька народила, — розповідає телефоном 46-річна Оксана Михайлівна, мати Анастасії. — Спочатку вона хотіла хлопчика. А потім казала: "Хіба не все одно, кого любити й балувати". Перед вагітністю Настя кинула палити. Поправилася на 15 кілограмів. Але в нашому роду всі швидко скидають вагу. Думаю, вона скоро повернеться у форму. Няню не найматимемо, онучку няньчитиму я. Піду на пенсію і присвячу час її вихованню. Так зробили мої батьки, коли народилася Настя. Її виховували бабуся з дідусем.

Ще кілька днів Анастасія пробуде в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «У Насті Приходько пологи почалися на Всеношній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути