четвер, 23 серпня 2012 05:00

Маша Собко має 50 пар взуття

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Співачка Маша Собко прийшла на розпродаж у столичний магазин. Вона любить одягати джинси і футболки. Купує босоніжки й туфлі на підборах
Співачка Маша Собко прийшла на розпродаж у столичний магазин. Вона любить одягати джинси і футболки. Купує босоніжки й туфлі на підборах

— Туфли я обожаю, готова спустить на них последние деньги, — каже співачка 21-річна Маша Собко в магазині "Карен Міллен" у столичному торговельному центрі "Більшовик". Прийшла сюди прицінитися. — Сейчас самый подходящий момент для покупок, ведь начались скидки. Во время распродаж могу оставить в магазине 8 тысяч гривен.

На вітрині магазину напис "— 50%". Маша Собко підходить до стендів із взуттям. Бере сріблясті босоніжки з відкритою п'яткою на 15-сантиметрових підборах. На ціннику перекреслена попередня ціна 2,5 тис. грн. Тепер вони коштують 1,2 тис. грн.

— Маю 30 пар взуття на високих підборах і 20 пар на низькому ходу, — просить продавця принести босоніжки 38-го розміру. — Шафи для взуття нема. Зберігаю його в коробках. Ними заклала всю кімнату по периметру.

Сідає на стілець. Знімає свої червоні сатинові туфлі з 20-сантиметровими широкими каблуками.

— Взула їх лише для фотозйомки, а в сумці маю мокасини. Не можу щодня ходити на високих підборах. Це красиво, але коли болять ноги, ця краса нікому не потрібна. Найдорожчі туфлі в моїй колекції від Валентіно. Їх мені подарував друг у Гонконзі. Недавно поверталася додому з танців і на вітрині магазину побачила помаранчеві туфлі з бантиками. Зі знижкою вони коштували 800 гривень. Взула їх на якусь вечірку. Після того в інтернеті написали, що я ношу туфлі від Джимі Чу за тисячу доларів.

Співачка приміряє босоніжки. Підходить до дзеркала.

— Ці не підходять, п'ятка звисає, — каже консультанту. — Несіть більші.

Більшого розміру в магазині немає.

— 39-ка є в нашому магазині в "Глобусі".

— Залиште мені до вечора, — просить Маша Собко. — Я їх заберу.

Пропонує зайти до магазину "Манго". У коридорі до неї вітається дівчина у вузьких джинсах і квітчастій сорочці. Жінки розціловуються в щоки.

— У тебе шикарний загар, — каже Собко.

— Тільки з моря повернулася, — відповідає та.

— Я цього року так ніде й не відпочивала. Їздили на Кубу знімати кліп. Між зйомками вдалося кілька разів скупатися в морі.

— Це подруга дитинства, — пояснює співачка. — Тоді я любила всіх запрошувати додому й улаштовувати дискотеки. Сама вивертала з шаф весь мамин одяг і натягала на себе по десять спідниць, щоб низ був пишніший. А потім включала магнітофон "Маяк" і співала пісні Наташі Корольової. Якось тато привіз із Туреччини надувний човен. Доки нікого не було вдома, запросила до себе всіх друзів. Ми сіли в той човен і почали його розгойдувати. Розгойдали так, що дно прорвалося. Мені за це добряче перепало. Тато казав: "Ще й покататися не встигли, а дна вже немає".

Приміряє світло-коричневий плащ за 2200 грн. Кілька хвилин крутиться в ньому перед дзеркалом.

— Купила би собі такий, але зараз у сумці всього 100 гривень, — зітхає Маша Собко. — Вранці заїхала в магазин білизни, витратила всі гроші.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко має 50 пар взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути