Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 18:49

У людей-вампірів злі очі, тонкі губи та бліде обличчя

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Допоможіть захиститися від начальниці-вампірші, — пише Галина Олексіївна із Полтавщини. — Уже сил немає з нею боротися. Здоров"я втрачаю. Останній рік жах, що діється. То сама приходила, шукала будь-яку зачіпку, щоби полаятися. Тепер через людей переказує різні неприємності, щоб я до неї приходила стосунки з"ясовувати. Стараюся не звертати уваги, але інколи терпець вривається огризатися. Потім ходжу, як побита, голова болить, їсти не хочеться. Підкажіть, що робити?".

Київський біоенергетик Наталя Федорчук, 56 років, радить усміхатися до людей-вампірів.

— Вампірів на землі дуже багато. У них злі очі, тонкі губи, ніс, як у грифа, негарні вуха та бліде обличчя. Вони люблять провокувати й принижувати. Перед вампіром не можна злитися і плакати, бо тоді людина стає слабкою, відкриває своє енергетичне поле. Він легко входить у її тіло й забирає життя. Коли вампір сердиться й кричить — смійтеся йому в очі. Можна навіть сказати: "Я тебе не боюся й енергію тобі не дам". Вампір відвернеться й піде.

Коли погіршується самопочуття, стає важко дихати, підкошуються ноги, болять руки — це означає, що вампір бере енергію. Раджу Галині Олексіївні молитися до сонця. В офісі на столі тримати склянку із оцтовим розчином. Протирати ним стіл, телефонну слухавку. Вдома можна змочити підошви ніг або облити все тіло. Тоді знімається зла енергетична оболонка.


"Мені 23 роки. Уже сім років дуже хворію, — пише Леся із Черкаської області. — Всередині тіла все тремтить, смикає, здавлює грудну клітку, підвищується температура тіла, шатає. Нікуди не виходжу. Лікарі не допомагають. Зверталася до нетрадиційної медицини. Знімали порчу на смерть у трьох місцях, у церкві вичитували, але краще не стає. Чи є досі на мені порча?".

— У дівчини страшна порча, — каже цілителька Наталя Федорчук. — Я бачу, що її за волосся тримає бабка, яка живе поряд. Вона товста, маленька, з короткими ногами. Бабка вперлася ногою в Лесю й вигинає її на мостик, як дерево до землі. Тому дівчина вся тремтить і має хвороби. Бабка хоче зламати їй хребет, вирвати всю нервову систему. Вона ненавидить і всю Лесину сім"ю, наводить порчу на всіх. Підливає чари під будинок. Леся прислала фотокартку, але через фото така порча не знімається. Раджу звернутися до цілителя, який лікує молитвами. Порчу треба відмолювати. Тоді всі хвороби повернуться до тієї бабці бумерангом.

Свекрухи часто несуть багато біди


"Чоловік у мене п"яниця, — пише Євгенія з Рівненської області. — Він ніде не працює вже 10 років. П"є по кілька разів на день, спить, їсть і гонить усіх по хаті. Протягує до мене і дочки руки. Заставляю йти шукати роботу, а свекруха не дає. Каже, буде свого сина сама доглядати, поки жива. Чоловік крав гроші в неї. Я його дуже боюся. Зверталася в міліцію, але і це не допомагає. Серед ночі він може погрожувати ножем чи шприцом. Покинути його теж боюся, бо не проживу сама з дитиною. Я перенесла три операції. Як мене не стане, донька не виживе. Вагаюся, чи брати кредит на нову квартиру, щоб жити з донькою окремо. Дитині поставили діагноз "кіста лівої нирки". Нам порадили поїхати в Київ на консультацію до професора, можливо, будуть робити пункцію. Чи варто до нього їхати, і чи все буде добре?".


— Із чоловіком життя не буде, — каже біоенергетик. — Біда йде від матері чоловіка. Коли одружувалися, вона була проти. Бачу: у чоловіка на шиї висить мотузка із каменем. Він не може звільнитися, тому спивається, стає агресивним. Якщо бабуся ненавидить невістку, спершу вбиває свого сина й онуків. Раджу жінці сходити до цілителя, відмолити зло й ненависть. Свекрухи часто несуть багато біди, ненависть і хвороби. Але проклинати їх не можна.

Євгенія запитує, чи зможе прожити сама. Зможе, — продовжує Наталя Федорчук. — Вона вольова людина, добра і відверта. Донька у неї теж хороша. Я раджу спочатку приїхати до мене. Розкажу, що робити, перевірю її організм, можливо, вилікую.

Зараз ви читаєте новину «У людей-вампірів злі очі, тонкі губи та бліде обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути