середа, 18 травня 2011 00:00

У Львові організували велопробіг містом дівчат у сукнях та спідницях

Автор: Фото: Ігор ХОМИЧ
 

У суботу, 14 травня, у Львові організували велопробіг містом дівчат у сукнях та спідницях.

— Закликаємо жінок їздити на велосипедах. Це гарно і корисно, — каже 24-річна Анастасія Судковська, член місцевого велоклубу. — Для цього не треба навіть якогось супервелосипеда. Підійде найдешевший. Хочемо зняти у жінок страх перед їздою на велосипедах по місту.

40 дівчат у кольорових сарафанах, сукнях, костюмах зі спідницями відправляються о 12.00 від пам'ятника Іванові Франку до міської ратуші. Їдуть чотирма колонами. Наймолодшій учасниці Марині Сінєльніковій — 6 років. Вона з матір'ю 32-річною Ольгою. В обох свої велосипеди.

— У мами велосипед за чотири тисячі, а в мене за дві. Мене тато навчив кататися. У нас вдома усі їздять на велосипеді, крім бабусі. Бо їй 70.

— Марина їздить нарівні з дорослими, — каже Ольга. — Коли ми із центру їдемо відпочивати у Брюховичі за місто, вона їде з нами і не відстає. Я сьогодні одягнула шорти-спідницю, схитрувала. А взагалі, можна вдягати що завгодно. Жінка на велосипеді — це завжди гарно.

Зараз ви читаєте новину «У Львові організували велопробіг містом дівчат у сукнях та спідницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути