пʼятниця, 11 березня 2011 04:00

У Лілії Бодрової чоловік хоче забрати доньку

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Киянка Лілія Бодрова з донькою Діаною у столичному соціальному центрі для молоді. Житиме там до 11 квітня. Її квартиру банк забрав через непогашений кредит. В оселю чоловіка Дмитра повертатися не хоче
Киянка Лілія Бодрова з донькою Діаною у столичному соціальному центрі для молоді. Житиме там до 11 квітня. Її квартиру банк забрав через непогашений кредит. В оселю чоловіка Дмитра повертатися не хоче

Лілія Бодрова, 27 років, живе у столичному соціальному центрі для молоді. Торік у грудні її з дочкою 2-річною Діаною вигнав із дому чоловік. Лілія виходить із кухні, де годувала дитину вівсяною кашею. Діана біжить за нею, проситься на руки.

— Ми з Дімою познайомилися 2006 року. Були агітаторами Партії регіонів на виборах. Він на чотири роки молодший. Кругом бігав за мною. Я працювала візажистом, жила з мамою і вітчимом у двокімнатній квартирі. Мала машину і гарну роботу.

Діана крутиться на руках, сповзає на підлогу і біжить до іграшок. Ліва рука у неї забинтована. Кілька днів тому мала гралася з іншими дітьми і засунула руку у колесо велотренажера.

— Діма переїхав до мене, бо у його квартирі жила мати, — згадує. — У вересні 2007-го я дізналася, що вагітна. Ми подали заяву у загс, весілля призначили на мій день народження — 29 лютого. Я на той час мала бути на восьмому місяці вагітності. Вибрала сукню, білу шубку. Домовилися, що однаково платимо за весілля — по 6 тисяч. За тиждень до заміжжя Діма мені каже, що у нього немає грошей. Я розплакалася, здала сукню в реалізацію, виручені кошти віддала у ресторан. На весілля прийшла у чорних штанях і світері. Гості були шоковані, а Діма почувався нормально. Він навіть обручки мені не подарував.

Лілія крутить просту срібну каблучку на пальці. Сама її купила.

— Мій вітчим захворів. Треба було робити операцію. Ми заклали квартиру, щоб узяти кредит у банку. За кілька місяців він виписався і розвівся з мамою. Усі борги залишилися на нас. Таких грошей не мали, і банк виселив нас. Я із дочкою була прописана у чоловіка, хоча жили з матір'ю. Діма спершу не хотів, але потім погодився забрати нас у свою квартиру. Його мати поїхала у Крим на заробітки. Гроші, які нам висилала, витрачав на випивку і друзів.

Лілія витирає сльози. У жінки "мішки" під очима. Говорить, що багато плаче.

— Після цього Діма сказав, що їде у відрядження на три дні. А сам пропав на три тижні. Коли повернувся, то хизувався, що гарно відпочив. Гладив свої штани і розказував, де був. Я розсердилася, сказала, що він повинен за дитину переживати. Він приклав мені розжарений утюг до спини. Зібрався і поїхав кудись знову. А я залишилася з величезними пухирями від опіків.

Соромиться показати їх. Каже, якби була можливість, зробила би пластичну операцію.

— Доки його не було, я попросила маму переїхати до нас. Сама пішла на роботу — доглядала за дитиною. А перед Новим роком він приїхав, і став викидати мої речі. Я із 2-річною дитиною залишилася на вулиці. Мама не витримала такого удару, померла. Останні гроші на похорон пішли. Добре, що знайома порадила мені звернутися до соціального центру. Бо я жити не хотіла. Психологи допомогли вийти з депресії. Але мені тут можна жити тільки до 11 квітня.

Діана усім розказує: "Діма вигнал нас із дома". Татом його не називає.

— Хочу знайти свого батька Бодрова Олександра Сергійовича. Зараз йому 55 років. Він покинув мою маму після того, як їй видалили частину яєчників. Лікарі казали, що вона більше не завагітніє. Тато поїхав на батьківщину, в російське місто Мінеральні Води. А за місяць мама дізналася, що вагітна. Та зв'язку з батьком вже не було.

23-річний Дмитро, чоловік Лілії, подав на розлучення. Хоче відсудити у дружини дитину.

— Мені обридло щовечора приходити додому і заставати Лілю за пляшкою пива і цигаркою, — говорить телефоном. — Я її не виганяв. Вона зібрала речі і поїхала, коли посварилася із моєю мамою. Я хочу забрати у неї дочку. Зараз їду до Росії на заробітки.

Зараз ви читаєте новину «У Лілії Бодрової чоловік хоче забрати доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути