середа, 08 серпня 2012 00:45

У Леонтьєва вкрали 160 тисяч доларів

Автор: фото з сайта www.all-plastic.ru
  Російський співак Валерій Леонтьєв під час фотосесії для глянцевого журналу. Артист зробив п’ять пластичних операцій. Після останньої підтяжки повік не може заплющити очей
Російський співак Валерій Леонтьєв під час фотосесії для глянцевого журналу. Артист зробив п’ять пластичних операцій. Після останньої підтяжки повік не може заплющити очей

Російського співака 63-річного Валерія Леонтьєва пограбували.

— Крадії потрапили в помешкання через запасний вхід, — розповідає друг виконавця 45-річний Олександр Богданович. — Квартира має три поверхи й два входи. Зломщики розпиляли двері болгаркою. Охоронці нічого не чули, бо сиділи біля головного входу.

Із московської квартири співака на Стрітенці зникли прикраси із золота і платини, годинник із діамантами. Із сейфа забрали $160 тис.

— Валерій Якович не ставив квартиру на сигналізацію, бо за 70 метрів є відділення міліції, — продовжує Олександр Богданович. — Перед від'їздом він зняв із рахунку 5 мільйонів рублів. Хотів проплатити свій концерт у Кремлівському палаці. Зломники розпиляли сейф болгаркою і забрали гроші. Про пограбування повідомив працівник Валерія Яковича. Він не міг зайти в квартиру, бо двері підперли ломом. У міліції припускають, що підіслати крадіїв міг хтось зі знайомих співака.

Тоді у квартирі нікого не було. Валерій Леонтьєв гастролював у Геленджику, а дружина Світлана відпочивала в їхньому будинку в Маямі.

Про крадіжку Валерій Леонтьєв дізнався за кілька хвилин до початку концерту. Він так перехвилювався, що переплутав слова пісень. Своєму водієві весь час повторював: "Як вони могли? Я 35 років на сцені й такого жодного разу не траплялося".

Зараз ви читаєте новину «У Леонтьєва вкрали 160 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути