четвер, 06 серпня 2009 08:34

У Камалії працює колишній охоронець Єльцина

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На прем’єру комедії ”Привиди колишніх подружок” співачка Камалія прийшла у супроводі охоронця (праворуч)
На прем’єру комедії ”Привиди колишніх подружок” співачка Камалія прийшла у супроводі охоронця (праворуч)

У столичному кінотеатрі "Україна" показали прем"єру романтичної комедії "Привиди колишніх подружок" голлівудського режисера 45-річного Марка Вотерса. За перший тиждень американського прокату стрічка зібрала $90 млн. В "Україні" прем"єра зібрала напівпорожню залу.

— Это хорошо, что людей мало. Никто отвлекать не будет, — махає запрошеннями, наче віялом, співачка 31-річна Камалія (псевдонім Наталії Шмаренкової). Вона прийшла з матір"ю та охоронцем. — У мене колишніх коханців небагато було, усього троє. Із першим зустрічалася 3,5 року. Я вже шостий рік у шлюбі, а він досі мені сниться.

— Але чоловікові ми цього не кажемо, — додає мати співачки 52-річна Інна Шмаренкова.

Камалія одружена з британцем пакистанського походження мільйонером 54-річним Мохаммадом Захуром. За любов до розкошів на батьківщині його називають "Мадонна Сходу". Захур займається металургійним бізнесом в Україні, Британії та Америці.

— Чоловіки люблять Камалію, — каже Інна Шмаренкова. — Інколи телефонують опівночі, під дверима ночують. Тому вона з охоронцем ходить, — киває на чоловіка в червоній футболці. Той позаду їсть поп-корн.

— Я раніше Кіркорова охороняв і Єльцина, — розказує він російською. На вигляд йому 45 років. — Коли Борис Миколайович пішов, я теж звільнився. Із Камалією радість, а не робота. Вона мені своїх рідкісних песиків доручає охороняти. Породу ніяк не запам"ятаю, слово ще таке смішне.

Повз нього проходить у золотавій сукні діджей Єва. Охоронець просить її відійти.

Сумська на мізки капала, алкоголіком називала, з донькою бачитись забороняла

— Фі, — ображається Єва. Різко відходить убік і ліктем чіпляє вухо телеведучого Костянтина Грубича, 40 років.

— Так доводиться платити за низький зріст, — стенає той плечима. За руку він тримає свою дружину Світлану. — Моїх колишніх коханок можна перерахувати на пальцях однієї руки. Потім я зустрів свою дружину, і торбинка зав"язалася.

Після 20 хв. перегляду глядачі починають розходитися.

— На афішах написали комедія, але я сміявся лише раз, коли головному герою на голову спочатку ллє дощ із жіночих сліз, далі сиплеться сніг із носовичків, а потім падає град із використаних презиків, — гупає дверима киянин 23-річний Тимур.

Герой фільму Коннор Мід, якого грає 34-річний Метью Мак-Конах"ю, —  багатий фотограф-ловелас. Він часто змінює дівчат, але кохає наречену свого брата Дженні. Її грає актриса 37-річна Дженніфер Ґарнер. На весіллі брата не витримує і зізнається в коханні братовій.

— Я вже старий, дєточка, щоби мене колишні коханки мучили, — сміється народний артист Євген Паперний, 58 років, перший чоловік актриси Ольги Сумської. — Це раніше діставали, бо ніяк забути не могли. Сумська на мізки капала, алкоголіком називала, з донькою бачитись забороняла. Але я вже майже 17 років біля однієї пристані пришвартований. Танєчку мені Бог послав, коли з Сумською розводився. Готує прекрасно, все прощає, любить мене. Що ще потрібно? Сіліконові груди й нарощені вії — прошедший етап. Лише як телевізор включу, то якась з колишніх там проскочить. От тобі і  всі привиди.

Зараз ви читаєте новину «У Камалії працює колишній охоронець Єльцина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути