пʼятниця, 21 серпня 2009 08:47

У Галліни вкрали фотоапарат і телефон

Автор: фото з сайту www.pravda.com.ua
  Через два роки після народження доньки Софії-Марії співачка Галліна повернулася на естраду. На початку липня знялася в кліпі ”Серцем на схід”
Через два роки після народження доньки Софії-Марії співачка Галліна повернулася на естраду. На початку липня знялася в кліпі ”Серцем на схід”

Cпівачка 33-річна Галліна тиждень відпочивала на Кіпрі з донькою Софією-Марією, 2 роки. Коли поверталася додому, в аеропорту Ларнакі в неї вкрали сумочку.

— Галліна підійшла до адміністратора аеропорту з квитками. Мала якісь проблеми з документами, — розповідає піар-менеджер співачки Ольга, 24 роки. — Сумочку поставила біля себе. У ній був фотоапарат "кенон", який Галліна купила в Києві перед поїздкою, телефон "нокіа" і дорога біжутерія з Кіпру. Найбільше шкода телефон. Із ним Галліна втратила всі важливі контакти.

У метушні Галліна випустила сумочку з поля зору.

— Коли побачила, що сумки немає, звернулася в службу охорони аеропорту. Вони обшукали аеропорт. Пропонували Галліні залишитися до з"ясування всіх обставин. Але якраз об"явили її рейс. Добре, що поруч був її коханий.

— Із ким Галліна зараз зустрічається?

— Це ми тримаємо в секреті.

Із нардепом-"регіоналом" 38-річним Василем Горбалем Галліна прожила майже 10 років. У листопаді 2006-го подружжя розлучилося. У грудні 2007-го вона народила доньку Софію-Марію. Ім"я батька дитини співачка тримає в таємниці.

Якраз об"явили рейс. Добре, що поруч був її коханий

— Усіх цікавить, хто батько моєї дитини, — обурюється Галліна. — Хіба їм не все рівно? За два роки перерви я багато чого встигла. Зробила ремонт і переїхала в нову квартиру. Уже рік займаюся діяльністю благодійного фонду "Зірки для дітей".

Через два роки після народження доньки повернулася на сцену. На початку липня знялася в кліпі "Серцем на схід". На зйомках співачка обнімалася з оголеним чоловіком-моделлю.

— Зйомки кліпу я перенесли на тиждень. У мене різко піднявся тиск. Лежала в одній із приватних столичних клінік.

Зараз ви читаєте новину «У Галліни вкрали фотоапарат і телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути