пʼятниця, 16 листопада 2012 06:45

У дружини Потапа вкрали сумку й гроші

Автор: фото з сайта www.mediananny.com
  Ірина Горова живе у шлюбі зі співаком Потапом 14 років. Подружжя виховує доньку Наталю і сина Андрія
Ірина Горова живе у шлюбі зі співаком Потапом 14 років. Подружжя виховує доньку Наталю і сина Андрія

— Я сошла с ума, у меня подкосились ноги, — каже телефоном дружина репера Потапа та співвласник продюсерського центру "Мозги Інтертеймент" 34-річна Ірина Горова. — Думала, що впаду й помру, коли побачила, як із моєї машини вкрали сумку з обладнанням, на якому записаний кліп одного з підопічних Григорія Лепса. Відео майже змонтоване, коштує тисячі доларів. Слава Богу, що в нас був запасний матеріал.

У її чорному "Ренж Ровері" в центрі столиці на вул. Гоголівській злодії розбили ліве пасажирське скло й украли сумку та гроші.

— Я зайшла на 10 хвилин в продюсерський центр. За цей час крадії встигли обчистити машину. Спочатку не зрозуміла, що сталося. Відкрила дверцята й бачу на сидінні осколки. Крім сумки, вкрали гроші. Не мільйони, але все одно шкода. Ноутбук "Епл" і "айпад" не взяли, бо через супутник ці пристрої можна вирахувати. Видно, що працювали професіонали.

Ірина викликала міліцію.

— Вони сказали, що в Києві вже місяць злодії грабують дорогі іномарки. Недавно в Потапа розбили заднє скло в "Ауді Q7" і вкрали сумку зі спортивним одягом.

Від крадіжки вже відійшла. Слава Богу, кліп є, гроші заробляться, скло поновила. Тепер кажу чоловіку, що це було знаком: мені треба міняти машину. Подобається новий "Ренж Ровер".

Зараз ви читаєте новину «У дружини Потапа вкрали сумку й гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути