Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 14:56

У Баскова роман із донькою Монсеррат Кабальє

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Російський тенор Микола Басков з іспанською оперною співачкою Монсеррат Марті перед гала-концертом ”Зірки оперної сцени” в оперному театрі у Нижньому Новгороді, Росія
Російський тенор Микола Басков з іспанською оперною співачкою Монсеррат Марті перед гала-концертом ”Зірки оперної сцени” в оперному театрі у Нижньому Новгороді, Росія

У російського співака 31-річного Миколи Баскова роман із Монсеррат Марті, 28 років. Вона донька оперної діви, іспанки Монсеррат Кабальє, 75 років.

— Ми дивимося в один бік і думаємо однаково, лише різними мовами, — каже Микола. — Монсіта схожа на маму, але Монсеррат — небесна, а її донька — земна.

У квітні Басков офіційно розлучився із 25-річною Світланою Шпігель. Він прожив із нею сім років, має 2-річного сина Броніслава. Востаннє пара з"явилася на публіці торік. Продюсером Баскова був його тесть Борис Шпігель, 55 років. Він народився у Хмельницькому, очолює велику російську фармацевтичну компанію "Біотек".

— Микола заробляв собі на життя. Та лише собі, — каже Шпігель. — Я допомагав йому не тільки грошима. Ночами сидів із ним на студії, робив програми. А потім йому за це дали заслуженого артиста. Коля хороший і добрий хлопчик. Його поведінкою керують люди, які його оточують.

Статки сім"ї Шпігель перевищують $55 млн. Квартира в Москві коштує $3,5 млн. Будинок за містом — $5 млн. Житло в Ізраїлі — у $1,5 млн. Нерухомість у Європі — $2 млн.

— Квартиру, в якій вони жили, я купував за свої гроші, — розповідає Борис Шпігель. — Будинок під Москвою побудував 1998 року. За сім років спільного життя в них нічого не з"явилося. Одну квартиру Миколі дав Лужков, але її він залишив своїй мамі.

Після розлучення Басков розірвав контракт зі Шпігелем. Собі залишив музичні матеріали і пісні. Тепер співака продюсує брат Монсеррат Кабальє — Карлос.

Після розлучення Басков схуд на 7 кг. Він їздив лікувати серце й нерви до приватної іспанської клініки, кілька разів був на прийомі у психолога.

Монсеррат Марті до 16 років займалася балетом. Проте перед закінченням балетної школи пошкодила коліно. Відтоді виступає на концертах із матір"ю.

Кілька тижнів тому Монсіта розлучилася. З іспанським бізнесменом Карлосом де Навас Міру вона одружилася 2006-го. Дітей подружжя не мало. Басков із дружиною приїжджав на її весілля як друг родини. Він подарував нареченій намисто та сережки, прикрашені перлами й діамантами. Подарунок замовив у Швейцарії. Одразу після медового місяця Марті поїхала в Сибір на виступ тенора. У лютому цьогоріч підтримувала його на прем"єрі опери "Блазні" у грецьких Салоніках.

Вісім років Басков приятелює із матір"ю Монсіти Монсеррат Кабальє. Вони познайомилися в Санкт-Петербурзі. Відтоді часто співають дуетом. Кабальє хрестила сина Баскова.

Кілька днів тому Миколу бачили з Монсітою в ресторані німецького міста Кельн. Вони годували одне одного оливками та пили мартіні. У парфумерному магазині Басков купив Монсіті туалетну воду "Tosca".

— Микола неймовірно галантний чоловік, — каже Монсіта. — Його подарунок для мене дуже дорогий. Парфуми, мабуть, поставлю на полицю і зберігатиму як сувенір.

Монсеррат — небесна, а її донька — земна

Реєструвати свої стосунки із Монсітою співак не поспішає.

— Я тепер, як то кажуть, у панцирі. Усе залежить від того, чи зможе хтось витягнути мене звідти, — каже. — Я хочу насолоджуватися життям.

Із березня Басков зустрічався зі своїм особистим гримером Анастасією. Вона молодша на 10 років. На 8 Березня подарував їй перстень із діамантами.

У листопаді під час концерту в Санкт-Петербурзі співак влаштовував кастинг на вакантне місце дружини.

— Тепер я практично неодружений! — казав він. — Дівчата, шикуйтеся в чергу. Посада дружини вільна, розглядаю всі варіанти.

Баскову також приписують роман із українською співачкою 43-річною Таїсією Повалій. Після її концерту в палаці "Україна" 8 березня він подарував Повалій кулон із діамантом за 40 тис. євро. Але Повалій називає Баскова лише другом.

1976, 15 жовтня — Микола Басков народився у Москві в родині математика та військового. До двох років сім"я мешкала в містечку Балашиха під Москвою. Потім п"ять років жили в Німеччині, де служив батько Миколи, Віктор Володимирович
1987 — вступив до музичного театру юного актора. Їздив на гастролі у США, Ізраїль, Швейцарію, Францію
2000 — познайомився з оперною співачкою Монсеррат Кабальє
2001 — одружився з юристкою Світланою Шпігель. Закінчив Російську академію музики ім. Гнесіних по класу камерного та оперного співу
Із 2002 — соліст Большого театру
2006, 24 квітня — з"явився на світ син Броніслав
2008, квітень — розлучився зі Світланою Шпігель

Зараз ви читаєте новину «У Баскова роман із донькою Монсеррат Кабальє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути