Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 05:00

Анатолій Корчинський мав проблеми із серцем

Автор: ФОТО НАДАНЕ ВІТАЛІЄМ ЖУКОМ
  Вінничанин Анатолій Корчинський на пенсію вийшов у 87 років
Вінничанин Анатолій Корчинський на пенсію вийшов у 87 років

На Вінницькому центральному міському кладовищі "Підлісне" поховали тренера з плавання Анатолія Корчинського. Мав проблеми із серцем. Місяць не дожив до 90-річного ювілею.

— Анатолій Анатолійович майже завжди був у гарній формі, бо займався спортом і дотримувався здорового способу життя, — говорить вихованець Корчинського 41-річний Олексій Чепляка. — Проблеми зі здоров'ям у нього почалися три роки тому. Одного спекотного літнього дня, коли йшов на роботу, знепритомнів. Після того пішов на пенсію. З дому майже не виходив.

Кар'єру Анатолій Корчинський починав масажистом вінницької футбольної команди "Локомотив". За 10 років пішов працювати тренером-викладачем із плавання. Підготував майже 30 майстрів спорту. З 2010-го очолював секцію з плавання Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

— Анатолій Анатолійович мав звання заслуженого тренера та майстра спорту з плавання, — каже Чепляка. — Пишався цим. Останній значок завжди носив на лацкані піджака. Він був строгий, але й любив пожартувати. Перед тренуваннями в басейні завжди влаштовував розминку на матах. Називав нас "тюленями".

Двоє синів залишилися в Анатолія Корчинського. Він був удівець.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Корчинський мав проблеми із серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути