пʼятниця, 06 березня 2009 16:40

Травесті Монро на 8 Березня замовила парфуми і браслети

Автор: фото: monro-yk.boom.ru
  Київський трансвестит Монро уперше відзначав 8 Березня 12 років тому
Київський трансвестит Монро уперше відзначав 8 Березня 12 років тому

Трансвестит Монро — насправді 31-річний киянин Олександр — свято 8 Березня відзначатиме на роботі: вестиме дві корпоративні вечірки в Києві. По тому збирається трохи відпочити з друзями.

— Мій друг Діма щороку замовляє лімузин, катаємося містом, — розповідає "ГПУ" Монро. — 8 Березня дуже люблю! Дарма кажуть, що це свято — пережиток минулого. Чому б і не приділити жінці увагу зайвий раз? Правда, якщо дарувати подарунки і квіти щодня, це набридне.

Олександр переодягається в жіночий одяг із 1981-го. Запевняє: почувається жінкою на 80%. Операцій зі зміни статі та форми грудей робити не збирається.

Відзначати 8 Березня Монро почала 12 років тому.

— Ми з подружками, колегами по жанру, як вдарили по алкоголю! Пили горілку — зовсім не жіночий напій, — сміється. — Першого подарунка мені на 8 Березня не згадаю вже. Кілька років тому прихильник подарував мені репродукцію художника-імпресіоніста Матісса. Усі знають, що я люблю мистецтво. Але рада будь-якому подарунку — навіть лаку для волосся, бо він у мене швидко закінчується. Маю надто сухе волосся, тому багато грошей витрачаю на всілякі маски, укладки.

Цікавлюся, чи в дитинстві Олександр когось вітав.

Моя квартира — суцільний гардероб!

— Не хочу про це згадувати, — трохи сердиться Монро. — Тоді це свято було наче загальний обов"язок. У школі я була звичайним хлопцем. Удома приміряла мамині сукні, туфлі. Фарбувала губи. Батьки не цікавилися, з ким я дружу, з ким проводжу час. Зараз тільки підтримують мене.

Каже, що подарунок на свято собі вже замовила.

— Сюрпризів не люблю, заздалегідь говорю, що потрібно. Попросила нові парфуми й пару нових браслетів. Для мами сама вишила подушку на диван — красиву таку, з рюшами. А подружкам надарую парфумерії — знаю, який запах кому пасує. Мені ще точно подарують шовкові шарфи.

Запевняє, що має почуття стилю.

— Моя квартира — суцільний гардероб! Із 45 "квадратів" площі 35 займає одяг. Уже й на балконі його складаю. За 10 років викинула лише чотири костюми. Жінка повинна завжди мати блискучий вигляд! Кажу так: бережи честь змолоду, а "передню панель" — із дитинства. "Передня панель" — це зовнішність. Зранку і ввечері по 5–7 хвилин роблю масаж обличчя. Щоранку — по 40 хвилин гімнастики. А от відмовитися від смаженої картоплі й тортів — не можу.

Зараз ви читаєте новину «Травесті Монро на 8 Березня замовила парфуми і браслети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути