вівторок, 25 грудня 2012 07:45

Титул "Міс Всесвіт-2012" виборола американка

Автор: фото: REUTERS
 

Титул "Міс Всесвіт-2012" виборола американка 20-річна Олівія Кульпо зі штату Род-Айленд. Друге місце посіла філіппінка Джанін Тугонон. Третьою стала "Міс Венесуела" Софія Ессер.

— Американки не перемагали у цьому конкурсі з 1977-го, — говорить 30-річна Олександра Ніколаєнко, власниця конкурсу "Міс Україна — Всесвіт". — Рада за "Міс США". Вболівала за неї, адже живу зараз в Америці і це мій дім. Олівія гідна такого титулу.

У фіналі в Лас-Вегасі конкурсантки дефілювали у міні-сукнях, бікіні і вечірніх вбраннях. На заключне дефіле переможниця вийшла у червоній оксамитовій сукні з глибоким декольте.

Параметри Олівії — 86-60-88, зріст — 160 см. Корона "Міс Всесвіту" перейшла їй від представниці Анголи Лейли Лопіш. Переможниці вручили діамантову корону вартістю $270 тис. і грант на $45 тис. на навчання в Нью-Йоркській школі кіно і телебачення.

Конкурсантка від України 19-річна Анастасія Чернова не потрапила до фіналу. Торік українка Олеся Стефанко взяла на конкурсі "срібло".

Напередодні власник конкурсу "Міс Всесвіт" Дональд Трамп виграв суд у "Міс Пенсильванія". Вона звинуватила його в тому, що результати конкурсу відомі заздалегідь. За наклеп повинна заплатити йому $5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Титул "Міс Всесвіт-2012" виборола американка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути