пʼятниця, 21 жовтня 2011 06:30

Тищенко й Журавська розлучилися через дітей

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Cтоличний ресторатор Микола Тищенко разом із колишньою дружиною Іриною Журавською на фіналі конкурсу краси ”Міс Україна–Всесвіт-2010” торік у грудні
Cтоличний ресторатор Микола Тищенко разом із колишньою дружиною Іриною Журавською на фіналі конкурсу краси ”Міс Україна–Всесвіт-2010” торік у грудні

Столичний ресторатор 40-річний Микола Тищенко розлучився із 21-річною Іриною Журавською, "Міс Україна-2008".

— Ірина хороша дівчинка, але ми вирішили, що на даному етапі краще розійтися. Чоловікові потрібен міцний тил, тому я шукаю жінку, — говорить бізнесмен. — Поки що зосередився на бізнесі та ролі телеведучого (веде на СТБ кулінарну програму "Майстер шеф". — "ГПУ"). Навіть найняв репетитора зі сценічної мови.

Друзі кажуть, що Ірина була проти спілкування чоловіка з його сином Данилом від першого шлюбу. Сама теж не хотіла народжувати.

Микола Тищенко президент групи компаній "Наша карта". Серед них найдорожчі столичні ресторани — "Велюр", "Апрель", "Рішельє", "Сейф", "Вулик" та інші. У перших двох постійно бувають футболісти, політики та зірки шоу-бізнесу. Біля входу стоять елітні автівки.

— Найбагатші люди замовляють їжу додому тільки з "Велюру". Меню там на одну людину починається від тисячі гривень. Чашка кави коштує 120, основні страви починаються від 300, — розповідає киянка 27-річна Вікторія, яка часто обідає в ресторані.

На весілля рік тому Тищенко витратив кількасот тисяч доларів. Медовий місяць пара провела на Мальдівах. Заради чоловіка Ірина покинула навчання в акторській школі американського міста Лос-Анджелес. Востаннє разом на публіці їх бачили місяць тому на конкурсі краси. Тоді бізнесмен сказав, що на річницю весілля подарував коханій нову шубу.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко й Журавська розлучилися через дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути