середа, 11 серпня 2010 19:19

Тіні Кароль треба попрощатися зі стилем стерви
5

Режисерка Оксана Байрак на одну з прем’єр свого фільму з’явилася у міні-сукні. Їй варто підбирати брендове вбрання типу Шанель
Фото: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
Співачка Тіна Кароль на святкуванні 10-річчя мережі столичних ресторанів ”Козирна Карта” вийшла на сцену в бюстгальтері. Виставляння напоказ нижньої білизни свідчить про бажання стати популярною за будь-яку ціну
Ірина Ступка з чоловіком Остапом одягаються у стилі кежуал
Співачка Альоша на вечірку у ресторан ”Данте” одягла сукню до колін. Праворуч сидить її чоловік та продюсер Євген Лисиця
Співачка Наталя Могилевська з режисером Аланом Бадоєвим під час зйомок одного зі своїх кліпів. Її дизайнери критикують за любов до тунік, які виставляють напоказ далеко не ідеальні стегна
Вінницький дизайнер 32-річний Олександр Очеретний шиє вбрання для телеведучих Сніжани Єгорової, Анни Семенович, Ксенії Собчак. Він озвучив прізвища п"ятьох українських зірок, які одягаються без смаку. Рейтинг очолила режисерка Оксана Байрак, 46 років.

— Це просто кошмар, — Олександр сплескує руками, розглядаючи останні фото Байрак. На світлині Оксана у тигрових лосинах і рожевій майці, на іншій — у широких чорних бриджах, жовтій блузі, з довгим намистом на шиї. З-під блузи виглядає чималий живіт. — У цієї жінки зовсім немає смаку. Розумію, що їй так зручно, але вона має бабський вигляд. Не вміє підбирати аксесуари. Носить окуляри, пояси і сумки, які давно вийшли з моди. Таке враження, що вона взяла їх у когось, доки бігла на вечірку. Їй підійде брендове вбрання типу Шанель.

Друге місце у його рейтингу посіла співачка 25-річна Тіна Кароль. На фото вона у бюстгальтері, розстебнутому піджаку і приспущених на стегнах джинсах з вирізами.

— Тіні Кароль треба попрощатися зі стилем стерви. Передерла всі ідеї у якоїсь голлівудської співачки, нічого традиційно українського немає. Я не про вишивку і віночки, а про скромність і природний смак українок. Нижня білизна напоказ виказує шалене бажання стати популярною за будь-яку ціну. Раджу їй повернутися до образу милої кудряшки.

Третє місце присуджує співачці Альоші, 24 роки (справжнє ім"я Олена Кучер. — "ГПУ"). У блідо-рожевому платті до колін та прийшла на вечірку у ресторан "Данте" минулого тижня.

— Вона — сира глина. Cтилістам над нею треба довго працювати. Сукня їй зовсім не личить, вона приховує фігуру. Довжина вибрана невдало. Помітно, що дівчина давно була у перукарні. Зачіска у стилі "розпустила Дуня коси" сюди не пасує.

Четвертою стала співачка 35-річна Наталя Могилевська. Дизайнер розкритикував її за любов до тунік.

— Вона мене вражає. Якщо співачка у такому вигляді виходить на сцену, це говорить про дві речі: або жінці по барабану, як вона виглядає, або їй мало заплатили за концерт. Така туніка приховує талію. Натомість виставляє напоказ далеко не ідеальні стегна. Уважнішою треба бути до макіяжу. Раджу робити акцент на губах. Обличчя вийшло розмите. Та й волосся треба було б розчесати.

Регоче над фото дружини Остапа Ступки Ірини, 30 років.

— Одягнулася у стилі кежуал. Виглядає так, ніби вдома почалася пожежа, і вона схопила перше-ліпше та вискочила на гулянку.

Дизайнер Аніта Стар до антирейтингу Олександра додає телеведучу Руслану Писанку:

— Кого-кого, а Руслану екстравагантна модель штанців-галіфе робить просто смішною. Вони додають їй об"єму і роблять ноги короткими. Це бездумне зловживання модними трендами: що на подіумі з"явилося, те й на себе натягнула. Якщо така огрядна пані хоче помоднічати, краще одягнути штани-морковки.

Українські зірки часто з"являються на світських заходах у невідповідному вбранні. Акторка Світлана Вольнова на одній із вечірок прийшла закутаною у рушник. Співачка Ольга Полякова на нагородженні найгарніших людей року була у сукні, пошитій із картатих базарних сумок. Співачка Альоша на вечірці в рожевому стилі з"явилася у білій майці та чорних лосинах.

— Мене не попередили, що треба одягатися у рожеве, — виправдовується. — Ніхто не натякнув, що не потрапила у дрес-код. Тоді зрозуміла, що люди прийшли за позитивними емоціями, а не розглядати, хто що одягнув. Зазвичай сценічні костюми для мене шиє дизайнер Лілія Літковська. Вбрання на повсякдень у неї не купую, бо дорого.

Зараз ви читаєте новину «Тіні Кароль треба попрощатися зі стилем стерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути