вівторок, 13 грудня 2011 00:15

Тіні Кароль бракує грошей на ремонт

18 листопада Веніаміну, сину співачки Тіни Кароль, виповнилося 3 роки. Святкували в одному зі столичних ресторанів.

— Вені подарували цілу купу подарунків, — розповідає 26-річна Тіна Кароль. — Та найбільше йому сподобався літак на радіоуправлінні і самокат. Клоунів на день народження сина не запрошували. Він їх дуже боїться. Вперше побачив їх минулого місяця на виставі цирку дю Солей. Одразу почав плакати і проситися додому.

До 2 років Тіна не виводила сина на люди. Вперше зробила це торік на церемонії "Найкрасивіші люди України". Тоді пофарбувала йому чубчик у рожевий колір і вдягла в костюм Супермена.

— Я сама робила йому цю зачіску. Веніамін сидів спокійно півгодини. Ірокез став чудовим доповненням до його костюма. Під час першого виходу на люди поводився розкуто. Усміхався на камери і махав рукою. Любить бути в центрі уваги.

Восени Тіна Кароль відвела сина в дитсадок.

— Спочатку хотіла віддати у школу раннього розвитку, але передумала. Обрала дитячий садок у нашому районі. Хочу, щоб син вчився спілкуватися, не закривався від людей. У садочку Веніамін відразу відчув себе лідером. Наступного дня побив хлопчика зі своєї групи. Я поговорила з ним про поведінку, але не сильно сварила. Думаю, хлопці самі мають у цьому розібратися. Сина намагаюся виховувати демократично. Дозволяю йому гратися машинками і дивитися мультфільми по телевізору.

Співачка з родиною винаймає квартиру. 2007-го її чоловік і продюсер Євген Огір, 31 рік, купив земельну ділянку у Кончі-Заспі під Києвом та почав зводити заміський будинок. Подарував його Тіні на день народження торік. Подружжя поки що там не живе — не можуть закінчити ремонт.

— Ремонт робимо повільно, бо не вистачає грошей. Послугами дизайнерів не користуємося, все робимо своїми силами. У будинок вкладаю всі гроші, які заробляю.

— Дім Тіни Кароль — триповерховий, — розповідають друзі співачки. — На першому знаходиться вітальня, на другому — кімната Веніаміна, на третьому — спальня Тіни і її чоловіка. Територія обнесена 3-метровим забором та обладнана 20 відеокамерами. У будинку встановлена система "Затишний дім". Вона дозволяє управляти всіма процесами через комп'ютер. Варто раз плеснути долонями — штори розсунуться, два удари погасять або увімкнуть світло.

Зараз ви читаєте новину «Тіні Кароль бракує грошей на ремонт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути