середа, 07 листопада 2012 07:45

Тіна Кароль потрапила під скорочення

Співачка 27-річна Тіна Кароль поставить у дитячій кімнаті два ліжка. Одне — для сина 4-річного Веніаміна, друге — для сина чоловіка від першого шлюбу Євгена, 8 років.

— Я вважаю, що в мене є два сини, — каже Тіна Кароль. — Женя і Веня часто граються разом, називають одне одного братами. Колишня дружина мого чоловіка не проти їхнього спілкування. Ми з Женею ніколи не б'ємо дітей. Максимальна міра покарання — поставити в куток.

Тіна Кароль побралася з продюсером 32-річним Євгеном Огіром 2008-го. Тоді вони повінчалися у Києво-Печерській лаврі.

— Ми не раз думали: може, нам треба розлучитися. Весь час проводимо разом, інколи це втомлює і ми сваримося. У мене ідеальні стосунки зі свекрухою. Вона дбає про моє харчування. В нашому будинку завжди є домашня курка, яйця і сир. Якби не вона, я сиділа б на гречці та спортивному протеїні. Тепер ми всією родиною харчуємося правильно. За останні кілька місяців Женя скинув 40 кілограмів. Почав разом зі мною ходити у спортзал.

10 років Тіна Кароль була солісткою ансамблю пісні й танцю Збройних сил України. Її звільнили під час скорочення штату у вересні.

— Кілька років тому разом з оркестром літали до Іраку і Косова з концертами. У Багдад ми прибули, коли там усюди стріляли. На мене надягли каску та бронежилет. Усюди супроводжували два снайпери.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль потрапила під скорочення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути