Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 06:18

Тіна Кароль перебереться в будинок

Восени співачка 28-річна Тіна Кароль переїде у заміський будинок, що у селі Зазим'я Броварського району, за 7 км від Києва. Його подарував покійний чоловік Євген Огір п'ять років тому після народження сина Веніаміна.

— Після смерті чоловіка Тіна сказала: "Хочу позбутися всіх речей, які нагадуватимуть про трагедію", — розповідають в оточенні співачки. — Думали, що заміський будинок виставить на продаж. Та вона вирішила там жити.

Біля триповерхової будівлі є 30 соток землі. На першому поверсі — кабінет і вітальня, на другому — дитяча кімната, вище — спальня. Поряд є приміщення для охорони та підземний паркінг. Ще — прибудова з кухнею, тренажерним і танцювальним залами.

— Будинок готовий до заселення, — розповідає сусід співачки. Імені просить не вказувати. — Кілька кімнат умебльовані. Тіна каже, що заїде восени, коли облаштують ділянку навколо. Зараз у маєтку залишився один майстер. Він вивозить будівельне сміття і садить дерева. Тіна навідується щотижня — усе контролює й розраховується з робітником. Минулого тижня поставила біля будинку карусель, яку виготовили для зйомок кліпу на пісню "Помню".

Євген Огір придумав дизайн і керував будівництвом будинку. Востаннє навідувався туди півроку тому. Почепив на даху скрипковий ключ. Рієлтори оцінюють садибу в $500 тис.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль перебереться в будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути